fredag 7 maj 2010

En egen liten fest för en ;)

Känns bra. Mannen grillar. Känns bra. Barnen är lugna. Känns oxå bra.


- Posted from Ellens iPhone

T.G.I.F
- Posted from Ellens iPhone

Förlåt, Fisher Price

Jag har tidigare ondgjort mig över att Fisher Price har gjort rosa/lila varianter av sina egna annars helt okej leksaker helt i onödan, som om det behövdes en tjejvariant.
Men barnet, som ju bara gillar lastbilar, traktorer, grävskopor och sådana leksaker har sedan en tid önskat sig bara rosa lastbilar, rosa traktorer och ja, ni fattar. Och sådant finns ju inte. Bara hos Fisher Price. Så förlåt då. Men jag tror ändå inte att det är killar som är målgruppen.
Men alla ni andra som gör traktorer och sådana leksaker i metall. Fram för några rosa också!

Semesterbekymmer...

Har ni lyckats boka era semesterplaner än? Skall ni göra något trevligt? Själva kommer vi ingenvart. Lite sol och bad vill man ju få till på något vis. Vi behöver ju inte bry oss om sommarlov än så det skall väl gå att få till något men det är lite trögt. Maken är bäst på att skjuta upp och vänta tills jag tar tag i något. Jag brukar boka det som för tillfället ser bra ut. Men då sitter han med trumf på hand och kan klaga när det inte är 100% som han vill ha det. Det gäller i och för sig det mesta i vår tillvaro känns det som. Och nu tänkte jag att han får boka så jag kan klaga, men nu är alltså inget bokat. Go figure!
Kanske kan turnera runt i landets sandlådor under tre veckor så får jag i alla fall sand mellan tårna.

Ullar runt lite på IKEA
Inte för att jag ska ha nåt. Men ändå. Mmm...


- Posted from Ellens iPhone