onsdag 25 mars 2009

Oväntad action sker på kontoret. Inte varje dag


man ser en förvirrad Loka på bordet. Det kan jag lova. Otyg.

Pep som en löning

Lönen har ju legat och dammat på kontot i flera timmar nu så det blev en hastig raid till Åhléns City och Part Two på lunchen. På 20 minuter brände jag drygt 5.000 kronor. Otroligt egentligen vad lite kläder man får för de pengarna om man skall ha något som inte är H&M eller liknande. Ett gäng toppar eller vida "blusar" blev det (3 st tror jag, har redan glömt) en klänning, några linnen och 2 scarves. Kul i alla fall att stå i provrummet och mest fundera över hur pass mycket större man kan bli i resp. plagg. Inte hur bra man ser ut nu. I vissa affärer finns det fejkmagar man kan spänna på för att kolla hur det blir längre fram, men det gäller väl generellt i affärer avsedda enkom för damer en grossess. Och de funkar i alla fall inte för röven växer lika mycket som magen, nästan, och de har inga fejkrövar än vad jag har sett.
Avslutade raiden med en sushi (vego). Mums! Problemet är bara att hur många bitar sushi jag än äter så känns det bara som förrätt. Nu sitter magen och väntar på ett lass pasta eller något. Vilket gör oddsen för att jag skall gå och köpa godis nu på eftermiddagen tämligen till min nackdel.
Pip, pip!

ZZZzzz...

Schas John Blund. Schas.
Hur jäkla trött kan man bli? Vi har sjuka barn hemma. Inte på två veckor har jag sovit längre än 3 timmar i sträck och ibland inte mer än 3 timmar totalt. Som tur är har ju jag en släng av ADHD eller nåt och kan därför leva på det men hade jag varit "normal" så hade jag avlidit för länge sedan.
På riktigt.
Dessutom. Helvetesveckan tog kol på mig. 

Ciao ciao

till lunch. Ceasarsallad. Mängd sallad? 5 dagars salladsbehov. Mängd kyckling? En veckas kycklingbehov. Mängd parmesanost? En kvarts behov parmesanost. 

Louis Vuittons nya ansikte.Bra val. Klassiskt. Stilig karl. Gör sig bra för det varumärket. Förstår inte vad Madonna ska där och göra (för hon ska ju också vara deras ansikte). Känns bara knäppt.

Vart ska alla?

En aldrig sinande ström går uppe vid Slussen, i Stockholm. Oavsett vinterkaos eller stekande het sommar. Det är som små gubbar som man vrider upp som bara går och går och går. Det kanske är det också. Vem vet?

INGEN VAB.

Pappa Alm tog tag i vabbandet. Idag igen. Det är typ hundrade dagen i rad. Ypperligt agerande får jag lov att säga. Så istället fick jag njuta av en underbar Östermalmsmorgon. 

Känner ni? Det är livet som kommer tillbaks.


VAB eller inte - det är frågan.

Barn 2 har fått feber igen (36 timmar utan feber lyckades vi alltså med). Så idag är jag hemma utan dator. Hur fasiken kan jag skriva då undrar ni? Jo för att klockan är i kvart i ottan och min mans dator är hemma så jag passar på att dra iväg några rader så att ni vet.

Förmodligen tycks det att jag behöver jobba hemma (vilket jag förmodligen behöver) så antagligen kommer min jobbdator hem via bud snart. Fräsigt.

Då vet ni.

God morgon!