fredag 6 juli 2012

Karriärval

Vet i alla fall att jag INTE vill bli minröjare i Afghanistan.

Bra det.Vad tror ni?

Om den här menyn?
Och i stereon: Nuckelback - Far Away..

Sen kanske tant ska sova! :)

Men kom igen nu då!

Jag blev ju av med min klocka tidigare i år. Sedan dess har jag varit lite ambivalent kring vad jag skall köpa istället. Har tittat lite men inte direkt hittat något som jag känner tillräckligt engagemang för.

Men till slut igår, efter ett besök hos Kaplans Auktioner, hittade jag trots allt en klocka jag kan tänka mig som är på auktion i morgon. Och med det menar jag att jag kan tänka mig att lägga bud på nätet men inte åka in på auktion.

Så jag försökte logga in på deras hemsida med den info jag kunde tänka mig att jag använt sist, 2008 när jag köpte en Rolex från 1950 som höll i typ 2 veckor och inte kunde lagas.

Men den infon stämde inte. Så jag försökte skapa ett nytt konto.

Efter två timmar fick jag tillbaka att jag redan hade ett konto och om jag glömt lösen fick jag beställa nytt via glömt lösen-knappen.

Jo, visst, det fattar jag också, men det hjälper ju föga när jag inte längre har tillgång till den mailadress som finns på kontot. De kan skicka hur många lösenord de vill, de kommer ändå att studsa.

Så jag skickade ett mail där jag förklarade mitt problem. De svarade att om de fick mitt mobilnummer kunde de skicka mina uppgifter.

Toppen! Så jag skickade det trots att det redan finns i min signatur. Och fick till svar att eftersom det jag skickat inte matchar det som är registrerat (som jag bara kan ändra genom att logga in med de uppgifter jag glömt) så kunde hon inte hjälpa mig nu. Men om jag skickade min adress så kunde hon posta mitt login till mig.

Jo, tjena! Jag har flyttat tre gånger sedan dess. Men när jag äntligen mailat det hade hon gått hem.

Så ingen ny klocka i morgondagens auktion i alla fall!Jobbar över...

Sista dagen före semestern. Alltid massor att städa undan, puh!!
Men nu är faktiskt skrivbordet så rent det blir.Så här rent blir det inte igen förrän semestern 2013 nästa gång.
Så nu går jag!

Spillvänlig?

Folk får se ut hur de vill. Verkligen. Men ibland kan man väl få undra lite. Som över den här designen. Ett omvänt bockskägg, typ."jag vill ha skepparkrans, sans krans"

Min teori är att det är en omvänd haklapp. En dregelränna. Så att allt som flödar ur munnen inte ska fastna i skägget utan friktionsfritt fortsätta färden ned mot skjortbröstet.
Avsaknaden av mustasch tycker jag styrker denna teori.

I övrigt vill jag vara tydlig med att det verkar vara en fryntlig, och alltigenom angenäm gentleman jag har framför mig.

Inte helt nöjd

...Men fasen, på lite håll funkar frissen rätt bra!Även om jag inte tycker 10 cm är att "toppa lite".

Note to self: Gå inte till den frisören igen.