måndag 12 april 2010

Snygg!
Om man är snygg och rolig som Mia Skäringer. Då. Då äger man.


-- Post From Ellens iPhone

Le soleil

Är betagen av havet. Solen. Fiskmåsarna. Himlen. Sjöbodarna. Svanarna. LivetOch mina nya däckstolar som jag köpt idag. Nu saknas bara däcket..

-- Post From Ellens iPhone

...och angående film så spinner jag vidare till Twilight!

Ni måste förklara för mig vad det är med det här med Twilight och New moon och Edward och gud vad det är. Jag har inte sett något så jag har ingen aning. Ni måste förklara för mig vad grejen är. För det hela känns skumt. Robert Pattinson (Edward om jag har förstått det hela rätt) är för mig INTE snygg. Det hela känns konstigt. Kristen Stewart är för mig nästan okänd.

Och jag förmår mig inte att se eländet förrän ni förklarar ett och annat för mig. So. Bring it on.

Jag gillar skräckfilm.

Jag är en av dom som gillar SAW-filmerna. Eller gillar. Skräckblandad förtjusning.
Nu har det kommit en film som toppar det. FY FAN VAD ÄCKLIGT. Om du är kräsmagad. Klicka INTE här. Är du inte kräsmagad. Do it.

Sista dagen

Idag har jag barnvakt till bebisen så att jag skall kunna packa ihop det sista. Första gången han är ensam med morfar i vaket tillstånd. Och planen var att de skulle promenera med honom så att han bara skulle sova. Men så har sambon stukat foten så det blir inte så mycket sådant.
Känns lite vemodigt med sista dagen i det här huset. Även om det skall bli bra att flytta så känns det alltid så.
Men på med musiken nu och dags att bränna loss med packning. Blir jag klar tidigt kan jag ju njuta av barnfritt en stund också!!

Ny leksak

Bebisen fick en ny fin leksak av sin bror när mamma var på toa. Fin...Presentpapper från ICA.

God morgon.

Nu gäller det. Mmm...

Eller så gäller inget. Lugnast så. För alla.
Nu ska jag prångla på mig mina nya Acne (Det krävs en del ska jag säga). Sen ska jag leta fram solen som gömmer sig bakom någon slags dimma.