torsdag 2 juni 2011

Inredningstips från svärmor

Hysta ett laxuppläggningsfat på elementet i hallen och låt det ligga.I år är 15:e säsongen jag kommer hit och det ligger alltjämt kvar. Har aldrig använts under den tiden...Samla på dig så mycket skräp att det inte ryms i skåp och lådor. Det där är för övrigt min gamla flickrums-byrå...Helst ska det vara så mycket skräp att man inte längre kan sitta vid bordet!Och sedan piffar man upp det hela med allsköns plock och prydnadsgunk!Kanske en påskhare året runt? I alla fan fem år and counting vid det här laget.Kylskåpsrygg är ju inte så snyggt, men det piffar man lätt upp med den underskattade prydnadskaveln och en trevlig tavla med klyschigt motiv!

Planen är att jag ska uppbringa så mycket ork i sommar att jag gör något åt den här röran nu när svärmor inte åker hit mer. Men det går trögt. Har inte rensat bilen än trots den tidigare utfästelsen...

Ruttet?

Tog det där utlovade doppet, eller snarare tre, efter min löprunda. Stod och torkade mig i badrummet efteråt och då ramlade den här ned mellan fötterna på mig (en murken träbit)...


Ska det vara så? Dags för någon typ av underredsbehandling verkar det...

Loka Coconut dream

Alltså:


Vilken dröm. Jag älskar den. Jag är en cocosochlimeochmelontjej. Alla dagar i veckan.
Den här lokan var tamigtusan en fröjd. Orgasmic to me.

Och min man jobbar:Inte jag.
Och hörrni. Imorgon ska jag gå och se Petter (gaaaaaah) på Grönan med Anna, min man och hans bror. Och innan det blir det Grill Ruby.
Välkommen (finally) glamourliv!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Framme!

Nu ska det grillas korv!! Så här ser det ut här:


Ska ta en löprunda senare... Kanske ett bad på det, vi får se. Det är lite kallare här och grymt myggigt! Jag står inte ut med mygg. Dags att leta upp djungeloljan!

Ooooops!

För första gången i mitt liv har jag stannat på Roslagsstoppet. Efter alla år av fram och tillbaka till Väddö så blev det till slut av. Blev dock inga cocosbollar utan varsin glass åt maken och barnet och en dricka till mig. Den valde jag att slänga i asfalten så att den studsade två gånger. Boink! Boink!
Så här ser den ut efter att jag öppnat, sprutat och kladdat två gånger på parkeringen. Sååå nöjd med mig själv!!
Äntligen ledigt!

Dagsutflykt till landet på Väddö. Konstaterar tre saker:
1. Äntligen kan jag inviga flipflopsäsongen! På sommaren behövs inga andra skodon. Har man flipflops anpassade för bad funkar de utmärkt i regn! Så hallå tår! Nu är ni fria!
2. Bilen städar tydligen inte sig själv... Fötterna har allsköns sällskap där på golvet.Okej. Det får bli en grej att göra på landet så får jag dammsuga när jag kommer hem. Nu när bilen äntligen fått nya sulor och allt...
3. Tur att det här med religion finns ändå... Jag behöver lite röda dagar! Men utövandet överlämnar jag åt andra tokstollar!

Hur firar ni KristiHim?