tisdag 11 november 2008

Förtids-senil?

Det här är på mitt skrivbord. Jag har fått någon att beställa en kub åt mig. När jag beställde den så tänkte jag tydligen: Gud, jag måste ha en kub till att göra något fräsigt med. Sen efter några veckor kom kuben. Men vad ska jag ha den till? Jag har ingen susning. Den står på mitt skrivbord och inväntar att mitt minne ska komma tillbaks. Fasiken vad fru Alm är blåst.
Fråga till er som läser: Vad ska jag ha den till eller vad var min tanke med den?

Bajsmagnet

Jag måste vara en bajsmagnet eller något. Är på konferens och behöver utnyttja faciliteterna. I damrummet finns tre lediga toaletter. Av tre möjliga så valet är verkligen fritt. Jag kan ta vilken jag vill. Tar den till vänster. I samma sekund som jag stänger dörren känner jag en icke jättestark men dock tydlig doft. Hon innan lade en rejäl korv. Samtidigt blir givetvis de andra två toaletterna upptagna. Förmodligen av några som bajsar så om jag väntar till de är klara så luktar det väl skit där med. Enormt ofräsigt. Och så jäkla typiskt. Det är alltid så här. Det slår aldrig fel. Värst är ju också att när man väl gjort sitt lilla ärende så står det ju någon utanför och väntar och tror att det är jag som bajsat.


Har en härlig teori där om lukten. Ni vet folk säger "ja men Anna, det är ju bara att andas genom munnen istället". Visst men det tror inte jag på. Vad är lukt? Är inte det små partiklar av själva ämnet? Andas man då genom munnen så får man ju bajs i munnen. Det vill inte jag. Äta bajs är inte min grej. Men ni som gillar det feel free, jag är inte den som dömer folk.

Mer TV

Kollade på Design: Simon och Thomas igår. INTE OKEJ! Alltså, okej, det vardagsrum de hade från början var väl inte så att man hoppade högt av glädje, men inte fan blev det några glädjeskutt av det som blev heller? Kan de verkligen ha gillat det där citrongula äcklet? Och vad var grejen med guldfolien? "Guldfolie kan bli fint, så vi gör det så fult som möjligt så att det inte blir så mainstream" eller vaddå? Eller hade de inte råd med mer? Och man bygger en bokhylla där man kan ställa böcker eller vackra saker eller så. Närå, vi skruvar fast lite böcker, målar dem vita så att det inte syns vad det är för böcker och ser till att hyllan inte kan användas praktiskt. En INSTALLATION! What the hell, ett förstört hem more like. Ibland gör de jättefina saker men ibland vill man ju fan stämma dem för det konstiga som de gör, även om det inte ens är hemma hos mig. Borde vara förbjudet med sådant som igår. Så det så.

Ollon!

Foto: Produktfoto Svenskt Tenn

När jag hade middag för tjejerna på jobbet fick jag ett underbart litet Ollon från Svenskt Tenn. Ett Ollon från Svenskt tenn! Ni hör ju hur bra det är. Det är iaf ett dörrstopp. Ett jäkligt fint dörrstopp. Av senaste snitt!

Stor chef, liten chef

Någon som någonsin vaknar före 06.30? Barnet där hemma gör ofta det vilket inte mamman och pappan riktigt orkar med. Vi brukar låta barnet hänga runt i vår säng och glo på ex vis Teletubbies. Bara det att det inte startar förrän 06.30. Innan dess får man antingen kolla på Cartoon Network eller BBC Prime. Cartoon Network är för lite större barn än mitt känns det som och då blir det BBC Prime alltså. Vid denna tid är det Big chef, little chef (eller något i den stilen) med Big chef Ben och Little chef small. Så jäkla äckligt program! Ni måste kolla någon gång. Lägg då märke till när de i slutet dansar och sjunger sin "städa köket"-sång. Vad är det för danssteg Big chef Ben håller på med? Väderkvarnen eller vad? Helt hysteriskt. Little chef small verkar tro att han är barnprogrammens Ziggy Stardust, inte ett dugg bättre det. Hugga! Aldrig trodde jag innan jag fick barn att jag någonsin skulle föredra Teletubbies före andra program. Jag tar psyksjuka haschpappor any day!

Mmmmmm

Jag kan glädja dig Ellen, att jag dagen till ära har på mig en Hilfigerklänning. Stickad mörkgrå och ljusgrå "kanter". Lovely, och sååååå skön. Fräsig kan man säga. Känns det bättre då? :-)

Tommy Hilfigerkjol GE MIG!!! (alt. KOM OCH TA MIG, KJOLEN)

Jag var förbi NK igår och såg en Tommy Hilfiger-kjol. Plisserad historia - mörkgrå och röd. 2200:-. Let me say it like this: Heaven, Im in heaven! Love it. Måste ha. Men 2200:- är så jäkla mycket pengar. Många timmars slit.

Lackväska - here we go!

...och naturligtvis...

VÄLKOMMEN Ulrika!

God morgon!

God morgon! Jag tänkte guida er genom min morgonpromenad som jag har varje morgon. Först genom liten skogsdunge där jag imorse stötte på vår lokala älg. Jag fick panik. Här är bild på älgen. Ser du den inte? Det beror på att jag inte hann upp med kameran innan den försvann.

Sen går jag längs Hasseluddsvägen där molnen tornar upp sig. Det är så himla svårt att vara snygg och glamourig när det alltiiiiiiiid är så himla dåligt väder den här årstiden. Man kan liksom inte trippa omkring i sina nya YSL-high heals och sin lilla tighta dräkt från Chanel. (jag vet att du förmodligen aldrig sett mig i ovan utstyrsel och det är korrekt - men i min dröm ser jag ut så).
Sen fortsätter jag hela vägen till bussen och så här ser det ut. Vad jag vill säga med det? Inget. Bara visa er hur meningslöst vädret är och hur oglamourigt allting är. Undrar om det är dags för den där insamlingen snart. Som sagt var. Jag har ju inga YSL-skor. Behöver det. Måste ha.
God morgon alla fina!