måndag 24 maj 2010

Second time today!
God natt...


- Posted from Ellens iPhone

Mamma, varför går det så långsamt?

Idag har jag cyklat och hämtat barnet på dagis 2 mil fram och tillbaka. Väldigt skönt så här efteråt, men usch så segt det var! Några riktigt långa sega backar som aldrig ville ta slut. Därav kommentaren i rubriken från sonen. Just då höll han på att få gå hem kan jag säga! Men sedan somnade han och då gick det i och för sig inte lättare att cykla men det gick i alla fall tystare. Tills bebisen blev hungrig och började hojta.
Kan i alla fall konstatera att det är något helt annat att cykla 2 mil med kärra än 4 mil utan. Det senare är betydligt enklare!Hur nära...
...är närproducerat? Eller tillhör Värmdö typ Toscana. Jag känner mig förvirrad.


- Posted from Ellens iPhone

Fotosession igång...

och vår maskot är med oss...


- Posted from Ellens iPhone

But baby its cold outside...

Jag sitter på bussen på väg till jobbet. Det är 100 grader här inne men burrans kallt ute. Märkligt. Jag har iaf klätt mig som att jag tror att jag är på Maui.

Jag har en rolig dag framför mig. Jobba 0900-1030. I stan. Sen taxi ut till Värmdö där vi påbörjar en plåtning. Och sen fortsätter fotograferingen med jämna mellanrum, på tre olika platser, fram till vecka 23 ut. Men. Jag arbetar med en helt fantastisk AD, fantastiska stylister och en grym fotograf. Nu hoppas vi bara på att modellerna sköter sig. Och att jag gör det.


- Posted from Ellens iPhone