torsdag 30 september 2010

Rainman.
Jag älska Keldas färdiga tomatsoppor. Jag kan äta dem varenda dag i resten av livet och gör typ det. Eller iaf 2-3 dagar i veckan.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Vill du ha en bebbe så får du det...

Vi hade besök av ett jättetrevligt par i helgen. Åt fantastiskt god mat om jag får säga det själv. Ett par kilo av mina 16,2 kilo lamm gick åt i ett långkok i ugnen på sådär 5-6 timmar. Mumma! Hur mört som helst.
Men det var ju inte det det här skulle handla om utan ett av deras tre barn. Han är 3 år och 3 månader lite drygt. Och jag borde ju bara glömma det/skita i det då jag ju vet att alla barn utvecklas olika. Men det går inte. Han har blöja. Dag och natt inte bara natt. Han dricker bara ur nappflaska och då bara kiviks lättdryck äpple. Han dricker så mycket av den att han inte äter något annat. Verkligen bebis. "Han vill inget annat" säger mamman. Näe, men bestämmer du eller han?
Och både mamman och pappan pratar bebisspråk med honom så han kanske inte kan komma så mycket längre tack vare dem. "XX, inte baja gicka, äta osså" Eh? Vad? Jaha, dricka menar du?
Stackars barn. Jag serverade i alla fall ingen barnmat utan han fick äta lammet eller gå hungrig. Då åt han lite mos och drack sin nappflaska.
Sedan tog jag fram smörgåsrån till deras halvårsbebis. De åt treåringen upp. Pappan blev helt till sig över att han åt något. Ja, men det klart, ge honom bebismat så äter han nog.
Mår sååå dåligt över detta stackars barn. Att ingen förbarmar sig över honom och lär föräldrarna att bete sig lite mer vuxet...

Inteeee okeeeeej!

Gick ned till frysen i källaren för att hämta lite bröd. Såg något brunt konstigt som inte kändes som det hörde hemma där. Tittade lite närmare... En tvestjärt! Vad fanken gör den där??
Nu är den i alla fall djupfryst. Ha, ha, ha, skrattar bäst som skrattar sist din jävel.
Burr. Äckligt! Men den får ligga kvar till maken kommer hem. Ain't touching it!

Nop! Cant do it!

Vad är detta för spektakel? Alltså, jag ser att det är dreads-but why?


Hur kan man hålla det rent, blir man inte sjuk av det och jag mår illa när jag tänker på kvalsterfesten som förmodligen pågår 24/7.
Och. Vad är grejen med testen som står rakt ut?!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Hurra!

Här sitter en ettåring i pyjamas! Mamma, pappa och storebror är sjukt stolta.Det gula bredvid är någonslags bilbana som han fick i present. Succé direkt. Trots att jag glömt att fixa batterier. Bra det - då har jag något att göra idag också!

Så det så, sa Anna