torsdag 7 juli 2011

Mmmmmmm


YouTube Video


Men ge upp någon gång!!


YouTube Video


Sex on The bitch

Nu kommer det några kraftord, och några andra väl valda ord (och jag vill be känsliga läsare att sluta läsa omedelbart!):

Men för i helvete människor! Sluta knulla på min joggingstig!! Och vad fan är det för fel på män?! Ge fan i att runka på samma stig!!! Inteeeee okej!!!
Ta era jävla organ och stoppa dm i byxan tills ni är ensamma!!

Alltså, jag vet att Svärdsön är ett välkänt (ökänt) nudistparadis. Men de brukar hålla till på havssidan. Stigen går på sjösidan. Jag hade helt klart underskattat kvällssolens lockelse...
Såg paret på håll och höll undan lite för att missa dem och sprang då rakt in i en naken Karl som stod och förlustade sig. För att inte springa rakt på honom tog jag ett sidospår och sprang rakt in i naken Karl nummer två som roade sig på samma sätt. Vad faaaaaaaaaan???

Tog inget kort för att bespara er den syn som kommer att ta mig åratal av terapi att bli av med. Det är främst de nakna männen jag tänker på.

Ja, det är fint här på Solsidan. Känner mig besudlad.

Nu tarvas det hinkvis med vin!McTrygg's

Hyfsat goda burgare och tillbehör.
Bäst är McBalkong-menyn!
Vems?

Total förvirring utbryter... Ingen äger väskan...


Förmodligen en gigantisk bomb... Som tur var tar tjejen bredvid mig tag i saken och lämnar in den i spärren vid Gamla Stan. Jag är inte längre där så jag blir inte sprängd.
Ärligt, jag hade tagit den och lämnat in den vid centralen där jag ska av om inte hon hunnit före. Hedersord!

Men jag är ju ledig?!

En projektledare sover aldrig...Måste man mötas så måste man mötas!

Semesterhumor

Någon har kopplat porttelefonen på jobbet till en kollegas mobiltelefon. På dagen ät porten öppen och det är bara att kliva in, men tidiga morgnar och sena kvällar, då ringer det! Precis då man som semesterfirare helst vill ha samtal!
Ha, ha! Glad att det inte är jag!!