måndag 22 november 2010

AW fortsättning.

Min egna tappning av after work fortsätter...Svinkallt i luften. 39 grader i poolen.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Egen after work.

Hemma. Själv. I soffan. Själv är lixom bäste dräng.


Så ser jag det.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Typiskt

Alltså! Hur typiskt är det inte att jag ringer killen som hanterar våra telefoner på jobbet och ber honom styra över mitt nummer till det nya simkortet så jag kan börja använda den nya telefonen och han säger att det tar typ 15 minuter och att det gamla simkortet slutar funka när det nya funkar OCH att det så klart fortfarande inte funkar trots att jag ringde ca 11.30 OCH att det gamla simkortet slutade funka exakt samma sekund som jag ringde så nu har jag ingen mobil att ringa med. OCH så klart, så funkar inte vår fasta telefoni här hemma heller. OCH jag får inte felanmäla via nätet och har ju ingen mobil att ringa och felanmäla med istället. OCH så klart har jag ett samtal jag bara måste ringa!
Isolerad och förbannad.

Hem kära hem.

Förmiddag - på jobbet. Lunch - på bussen. Eftermiddag - fix och sen jobba hemma i mjukisar. Dock fattar jag inte vad alla jävlar gör på bussen nu?Jag får stå för att ALLA i hela Nacka kommun åker buss från Slussen 1320. Why?
Jag vet ju varför jag åker nu men alla har ju inte samma fix som jag har på gång.


P.S. En sak som dock verkar vara gemensamt för alla resenärer är att alla ätit nåt med frityr. Iaf luktar det så.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Jag ligger väl efter som vanligt

Men iPoo måste ju vara typ best ever! Har inte provat i och för sig men såg den i AppStore och den låter ju helt briljant!
En social app för folk som sitter och skiter. Typ häng med andra som bajar samtidigt. Fenomenalt. Om det var så att jag bajsade någonsin då skulle jag ha den. Så klart! Men nu gör jag ju inte det...


Så det så, sa Anna

Pick-fucking-nick.

Stora har utflykt idag. Imorse gjorde jag en smarrig pastasallad med en god smörgås och varm choklad. Allt ställde jag i bilen. Bra.

Nu ringde fröken och sa att Stora inte har någon picknick med sig. Mmm.
Worst mummy ever har iaf hela bilen full med mat på en parkering i Saltsjö-Boo. Perfekt. Och ångesten är total.


- I min lilla värld av blommor// Ellen