onsdag 4 februari 2009

Mötet imorse...

Ni kanske inte vet det men både jag och Anna har extrema skills i original och då främst i word. Därför ska jag nu illustrera, med mina extremt utarbetade och fina inbyggda resurs, några av morgondagens händelser. Den första är den bekanta killen som jag inte ville dricka öl med.
Det som ser ut som en spindel är munnen med halvofräsiga tänder.Strecken under själva huvudet. Det, mina damer och herrar är dubbelhaka. Till historien hör att personen ifråga en gång bantade och hade tandställning just för att inte främja den här sortens utseende. Ja, det gick ju inte just så bra kan vi väl säga.

Här har ni mig bakifrån. Man ser tightsen ända upp (javisst, ni ser rätt, dom hänger i grenen och så och gjorde dom imorse) och klänning samt kappa är i samma zon om man säger så.

Fräsigt va?

Jag är oskyldig...

Nej men! Vad har hänt här? Hur kunde det bli så här? Jag är naturligtvis oskyldig. Jag gick på 7 Eleven för att köpa cola och nu hittade jag den där i väskan. Man skall inte gå dit när man är hungrig.
Känns som om jag är ett offer för omständigheterna. Han jag delar rum med började dilla om bygglunch och falukorvsmackor så då blev jag tvungen att äta korvstroganoff från Gooh till lunch. Inte heller mitt fel.
Om jag blir tjock nu så är det någon annans fel. På riktigt.

YouTube...

Får det på riktigt finnas sådana här äckliga reklamfilmer?
Herregud.

Kolla här och här!

Brown is the new yellow!

Imorse tog jag med mig en gul banan hemifrån. När jag kom hit såg den ut så här. Man kan se att det varit kallt ute. En banan-termometer kan man säga. 
Undrar hur kallt det är ute - jaha, bananen har blivit brun - det är minusgrader.

Tuttiga stjärnbloggare


Förutom de stjärnbloggare som uttalar sig negativt i artikeln skulle vi stjärnbloggare på fräsigt aldrig komma på tanken att förespråka skönhetsoperationer. Alltså. Allt handlar om attityd - either you got it or you don't. Och om du inte har det så kan du inte operera dit det. Men du kan skaffa dig det ändå genom att jobba med din person. Så enkelt eller svårt är det. Bli en roligare person och fler är intresserade av dig. Det är som med bantning. Det finns inga genvägar. Minskat intag och ökat uttag. Om du bara blir en tuttigare person så är urvalet som är genuint intresserade av din person ganska begränsat. Sorry, men så är det.
Och du, Johanna Trenck, skämmes på dig. Mer stjärtbloggare än stjärnbloggare om du frågar mig.

Morgonreflektioner


God morgon. Jag har gjort lite spännande reflektioner nu på morgonkvisten...

1) Min man tränar. Han spelar squash med en nära vän och kollega. Jag fattar inget. Ni som vet vem han är förknippar inte honom med träning. Äger han ens något att träna i?

2) Jag behöver en vinterjacka. Jag fryser ihjäl. Väljer nu mellan en fräsig fjällräven eller en överdådig Peak. Nu kan bara en bra försäljare guida mig.

3) Jag valde att gå med rumpan bar imorse tydligen. Klänningen hade hakat upp sig i strumpbyxorna. Och för att maximera flärden så hade även kappan hakat upp sig.

4) Jag stötte på en människa, som typ alltid funnits i mitt liv oavsett om jag velat eller inte (jag har aldrig velat det ska jag tillägga). En öl föreslogs. Jag sa nej och gick. 

5) Jag är fylld med vatten. Jag drack idiotmycket vatten, cola light och te igår och ändå får jag knappt på ringarna. 95.5 kg - here we come!

6) Det är ljusare. Oh lord, det är ljusare.

7) Farbrorn i tunnelbanan (Östermlamstorg, uppgång Östermalmstorg) kan tre låtar. Volare, Champs-Elysées och en till som jag inte kommer på nu. Nästa gång jag går förbi ska jag stoppa ner gitarren i munnen på honom så jag slipper höra Champs-Elysées någonsin mer.