lördag 18 augusti 2012

Hoj hoj!!

Efter efterrätten:En utmärkt strawberry daiquiri så är det hög tid för hemgång. Det visar sig innebära att även cyklande minisar har tänkt sig att promenera. Och eftersom jag fått tillräckligt många skärsår och blåmärken av att hysta hem hojen så bestämde jag mig för att jonna.Hoppas att bilderna riktigt porträtterar hur perfekt passform jonnen har för min kroppshydda!Först är allt bara Jim Dandy men sedan råkar jag lyfta på asset och då plötsligt inser jag vilken plåga för min derriere det verkligen är!Men fort går det och nu ligger jag på soffan och smälter intrycken.

Hade jag bara simmat över till Ellen i morse hade jag utfört en triathlon. Fri tolkning that is.

Måste gilla läget!

Säga vad man vill om Holmen Kök & Bar, men man måste gilla läget!!
Som i Smögen. Fast Saltis. Mitt på bryggan!
Och vin har de också, tänka sig!
Skål!Jungfrutur

Ute och fingår med nya väskorna!
Det blev ju stekarväder till slut här i stan

Sitter på altanen och svalkar mig med en halvtorr Riesling.


Snart ska vi pallra oss i väg till Holmen för att dricka middag. Eller jag tänker dricka. Barnen får nog äta...

Fjuttar runt

Idag tog jag en annan runda än den jag brukar. I vanliga fall springer jag Solsidan runt (upp runt Neglingemaren) men det är ju rätt trist att alltid, alltid ta samma sväng. Så idag sprang jag runt Skogsö, bland hästskit och brännässlor.

Längst ut ser jag över till Boo. Skulle jag simmat 20 meter och sprungit 1 km på andra sidan skulle jag vara hemma hos Ellen. Men jag hade ingen lust att bli blöt.
Det var våldsamt segt. Är inte helt kurerad i min stela nacke trots skållhett bad och försök till egenhändig massage igår kväll. Och luften är fuktig som tusan och vägen backig och jäklig.

Hur jag än sprang så kom jag ingen vart. Jo, när jag bestämt mig för att ge upp! Då går det minsann snabbt hemåt!