måndag 4 januari 2010

Resultat för undersökningen:

Inte så många röstade den här gången....Men nästan alla är ursäktade. Förutom dom två som ska skämmas :) KRAM

NOTE TO SELF: SY EN JÄTTEJÄTTEJÄTTEJÄTTEEESTOOOOR

skämskudde att kunna gömma mig bakom vid sådana här program. Vad äääääääääär det hääääääääääääääär?! Känns helt sinnessjukt. Om något av mina barn någonsin är med i Paradise Hotel så drar jag till hemlig ort. Eller skickar dem till hemlig ort. Eller gömmer hela familjen under en sten och kommer aldrig aldrig mer fram. Eller skjuter mig själv.

Fjällkväll

Barnet gick i skidskola idag. Det gick över förväntan, han var taggad och jätteduktig. Återstår att se hur det går resten av veckan.
Vi har också åkt snowracer och glott på skopor som vanligt.
Inte lika vanligt är att jag faktiskt tagit mig ut i längdspåret och snurrat runt något varv i elljusspåret. Det var härligt, även om jag tog det lite lugnt till en början (pratade med sällskapet) men ökade på farten ganska okej till slut.
Nu har vi äntligen två sovande pojkar, en cider och två glas vin innanför västen så det är dags att snart tuppa av.
Övriga i sällskapet sitter i baren rakt utanför dörren men vi kan inte riktigt förmå oss att gå dit.
I övrigt känns Ski Lodge förträffligt, men om du någonsin skall bygga ett lägenhetshotell där folk kommer att bo i flera våningar - bygg inte med skjutdörrar till alla rum. Det låter så dant i taket för dem som bor under. Annars bra. Trots ingen frys eller ugn. Eller bastu. Men man kan inte få allt och här är inte tanken att man skall ligga och Uggla på soffan i lägenheten som vi gör!
Återkommer i morgon med rapport om träningsvärk...p.s. Jag har hittat ett skidställ för 8200 bananer

Allvarligt talat - är det någon som köper sånt? Är Karl Lagerfeldt insydd i byxan då eller erhåller man en flaska Bollinger för varje vurpa man gör?

...och medan Anna hänger i backen så

har jag jagat skidkläder. Med mina två barn och min mamma. Notes to self: GÖR INTE OM DET!!! Ever. Allt toppades när vi kom hem och jag och stora hade en fight. Nu är jag helt slut. Mamma har tagit ut barnen. Jag ligger i sängen...och letar skidkläder till mig själv. Thats the only way när man har småbarn.

Just uppsnappat i liftkön

"Uäääääääähhhääääääääää! Jag tänker aldrig åka igen!"
Ett upprört barn som vrålar i dädsångest för lungornas fulla kapacitet, och en lika upprörd förälder som ser sig omkring efter vilka som hört.
Och samtidigt vet både de och alla vi andra att alla andra förädrar endast tänker:
"Puh, det var inte mitt barn. Än."


Ute i kylan

Solen har knappt orkat sig upp, men backarna fylls så sakteliga av folk. Jag står ute med bebisen i vagnen och det är kallt som fan. Barnet skall snart börja skidskola och jag har mina tvivel. Blåser snart bort.Men det är en vacker dag!