måndag 21 februari 2011

Så tryggt

SL genomför en trygghetskontroll på tåget. En ordningsvakt springer genom vagnen. Så tryggt. Vad såg han? Eller inte? Och den enda tanken som väcks hos alla är: borde vi inte känt oss trygga innan? Jag hade i alla fall inte en tanke på att jag inte skulle varit trygg. Nåväl...


Så det så sa Anna

På väg hem

Tåget passerar precis Arlanda. Det har varit en lång dag. Men ett bra möte i alla fall. Resulterade i massor av jobbpuckar för min del men det är ju så det ska vara naturligtvis. Även om jag just nu helst av allt skulle vilja gå i ide.
En halv kycklingsallad till lunch och en risig macka till middag. Lite ont i magen. Av hunger that is. Glammigt som tusan!Så det så sa Anna

Same same but different.

Jag är ju hemma själv. I mina drömmar såg jag framför mig hur jag vältrar mig i glamour hemma när jag har hela huset för mig själv.

Så är det inte. Imorse tränade jag-som jag alltid gör. Jag tvättar-


som jag alltid gör. Jag lagar middag-


som jag alltid gör (det skulle bli soppa men blev rotfruktsgratäng). Jag gosar med Agathon-


som jag alltid gör.

Och jag längtar efter min familj.

Men snart ska jag vältra mig i soffan. Själv. Det är lyxigt.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Snöigt

Det blåser förbi en massa vitt, vitt, vitt! Om typ 45 min ska vi byta tåg...Så det så sa Anna

Tittkö.

Jag har kommit ca 100 meter på 15 min. Varför?
Jo för som ni ser är det noll bilar på andra sidan vägen


men en miljard bilar på vår sida. Alla som kör in mot stan måste nämligen titta på bilen som står stilla i filen på väg ut mot Värmdö. Alla måste också titta på tillhörande bärgningsbil. Och på tre plogbilar i bredd.
Jag tittar bara på klockan. Min mage tittar på mig och skriker: Du har för fasiken tränat på morgonen-now give me food! Farbrorn brevid mig tittar på sin snorkråka.
Allt är perfekt just nu. Mmm...

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Åka tåg

Kommer göra en Ellen idag: åka tåg långt ut i landet till kund. Längre än Köping och en smula mindre håla. Men stor kund! Kul!
Har tyvärr sovit skit i natt - hade inte ställt larmet och vaknar då var 15 minut från ca 02.00. Varför går man då inte bara upp och ställer larmet?

Jag älskar att åka tåg så det ser jag fram emot!


Så det så sa Anna

Trött.

Inget inplanerat gym. Istället trappmaskin hemma 45 min. Det blir bra.- I min lilla värld av blommor// Ellen