måndag 16 mars 2009

Dagens tips.


Känner du ibland att du vill åka iväg på skitglamourig semester? Ta hand om dig själv på en svit på 5-stjärnigt hotell.

Det gör vi med. För det är ju aldrig någon annan som tar hand om det. Obviesly. Vi har löst det på så sätt att vi en gång i tiden bestämde oss för att börja spara 200 kr i månaden var på ett konto. Sen upp-graderade vi det till 500 kr i månaden. 
Detta sparande tog oss till Lissabon i september 2008. Till lyxhotell. Till flärd. Sånt man aldrig skulle unna sig eller ha råd med annars. 


Dagens tips alltså. Gå ihop med en vän som du vill resa med och lägg undan en summa varje månad. Har man mer pengar en månad så drar man in det.


Var så goda. Tips från Fräsigt var ordet. Fräsigt.

Dagens tema.


Hur många gånger har jag pratat om cocos och lime idag? COCOS OCH LIME COCOS OCH LIME. COCOSOCHLIMECOCOSOCHLIMECOCOSOCHLIME. Jag kan leva på det resten av livet. COCOS OCH LIME. Sa jag det?

Precis när man ville skjuta sig själv i huvudet...


så dök denna inbjudan upp. En fest. I april. I glamourets tecken. På Lisa på Udden. Vilken trestegsraket i enstegsformat. Notera splashen. Brilliant!

Till värd-trion: 
Vi kommer!
Barnen är utackorderade, klänningen på plats, mr Alms kläder är synkad. Vi är på gång i familjen Alm! Tack

Fullt ös.


Det fullkomligt öser in skit på jobbet. Skit=jobb. Allt är bråttom. Allt är sent (jo för så är det på en reklambyrå). Allt ska vara billigt men se exklusivt ut. Alla ringer om allt hela tiden. Alla mailar även ett stödmail som stärker telefonsamtalet som ringts. Allt är tröttsamt. Mycket. Dålig dag. Jag kanske tar en ballong och knyter runt magen och flyger iväg (det visste ni väl att jag väger 55 gram). Jag orkar inte ens göra mitt jobb. Luften har gått ur mig kan man säga. Vad hände? Ge mig mitt jävlaranamma tillbaks. Nu. Tack.

Problemet är att det aldrig tar slut. Aldrig. Aldrig. Någonsin. Inte ens i lågkonjuktur är det lugnt.  Jag är fullkomligt utpumpad och fattar typ inget. Behöver en söderhavs ö. En cocosnöt med sprit och lime i. 

Skor


Ja men visst. I love shoes. Även om man inte kan tro det om mig så bor det en glamourig ådra i mitt gympadojje-jeans-enkeltröja-liv. Dessa fick följa med mig hem i helgen iaf. HELL vad jobbiga dom var att gå i. När man drack champagne blev dom ännu mer jobbiga. Märkligt. Dom var som mockasiner. Sen gick dom överstyr och ju mer jag drack blev dom ännu INGA mocksiner. 

Hår


Jag har alltid haft spikrakt hår. Inte sen jag fick barn. Då har håret också blivit mycket mörkare. Märkligt. 

Nästa reflektion på mitt hår är att det aldrig går att locka. Det gick inte ens att permanenta skiten (när jag var i ungdomen) för att det var så motsträvigt rakt. 

Så här såg jag ut i helgen på Melodifestivalen. I alla fall i 20 minuter innan det raknade. Fiasko.

Skönt.

Min kalender på Entourage säger att jag är ledig idag och att jag har; Inga att göra-uppgifter samt att det inte finns några händelser. Bra där. Tack för det. Fräsigt.

Det märkliga i det hela är att jag har en hel jäkla del att göra och att det finns händelser hela tiden. Dessutom har jag inte ledigt. Missnöjd.

Jag längtar bort. Jag vill inte jobba mer.


Ser ni fräschören på den här bilden ifrån vårt närmaste Centrum? Inte? Märkligt. 

Vill man inte hellre hänga i ett varmt land. Typ driva en bar som bara serverar lime och cocos-drinkar. Jag står knappt ut. Limeochcocos.Limeochcocos.

Fredag. 
Champagne. Jenny kom hem till oss i fredags. Såklart drack vi champagne. Hur skulle det annars se ut. Sen såg vi Patrik 1.5 (crap) och sen sov vi. Typ så. 

Dagen efter hade pappa ordnat biljetter till Melodifestivalen. Så jag och Jenny och pappa med fru var på Globen och såg det. Jäkligt roligt och glamourigt eftersom man får hänga i VIP:en och dricka skumpa. Fluff.
Här nedan är ett litet missfoster på toaletten på Globen. Blarigt är ledordet.


Taskig uppdatering - jäkla skitblogg

Jamenvisst. Här är vi. Eller iaf en del av bloggkreatörerna. Det har varit osedvanligt dåligt uppdaterande i helgen. Vi har haft en brandvägg på jobbet som varit galen. Och sen har jag haft annat för mig. Nu kommer en uppdatering. Håll i hatten.