torsdag 5 november 2009

Sova gott?


Här sover jag, och ni anar inte hur bra man sover under en prinsesshimmel! God natt//Ellen from Saint Jean de Luz with love!

Orättvist

Träffade svägerskan och barnens kusin igår. Han som ju bara är 9 dagar äldre än bebisen. Han var mest nöjd och åt och mös och var gosig med dem som höll i honom. Min bebis bara skrek. Morfar var inte lika sugen att hålla i honom kan jag avslöja. Typiskt.
Bara att konstatera att bebisen är sin bror upp i dagen på precis alla sätt. Han var också en plåga i typ 8 månader... Så om ni undrar varför det händer så lite på bloggen från min sida så är det väl mest att det enda jag har att komma med är att det skriks.

Skatteverket!!!!

Fick ett registerutdrag igår på bebisens anmälda namn. De var så klart felstavade. Ringde Skatteverket och fick plats nr 31 i kön. Väl framme hamnade jag hos en man som omedelbart såg att det var konstigt stavat och att jag stavat rätt på blanketten. Men ärendet låg i Sollefteå så han kunde inte ändra därifrån han satt. Blev kopplad till Sollefteå där man var tvungen att gå in och titta hur det såg ut på min anmälan. Det tog dubbelt så lång tid där som det gjorde tidigare. Ok, då skulle hon sedan kolla om det var någon person som gjort fel eller om det blivit fel i inscanningen. Vad spelar det för roll? Rätta till felet bara. Inget konstigt att man slinter på fingrarna ibland, men gör något åt det bara! Till slut efter sådär en kvart kom hon fram till att det ju bara var att ändra stavningen. Bra där!
Skall få ett nytt utdrag så får vi se hur det är då. Annars får han väl heta felstavningen, även fast det är ett helt annat namn. Men som mannen jag pratade med först sa så lär han ju vara ensam om det i alla fall.

Frankrikes västkust på dåligt humör!

Jag ligger i sängen hemma hos min kompis på franska västkusten. Min arm värker o jag är yr. Tror det beror på vaccinet jag tog. Eller så. Idag blir en lugn fin dag! Ingen av oss orkar ens gå ut.
Och det känns så lyxigt att få ligga i en säng i Frankrike och höra regnet smattra mot rutan. Det franska vädret är nämligen på dåligt humör.

God morgon

-- Posted from Ellens iPhone