onsdag 10 juni 2009

En till sak:

Kacka aldrig i eget bo. Ingen bra idé.

Hemma.

Har varit på tjejmingel. Tjejmingel med smycken. Mycket trevligt. Nu är jag hemma och tittar på TV. Är glad. Jätteglad. Men ändå lite sorgsen i hjärtat. Märkligt. Glad-ledsen.
Knäpp känsla. Glad - 35 år - ledsen 5 år. Puh.

Det blir bra dock. Kram och godnatt.

Hur går budgivningen då?

Några har undrat. Jag vågar knappt säga det men det går jättejättebra. Första budet låg på utropspriset. Efter det har det rasat på. Nu är det uppe på fantastiska summor! Som vi drömde om men mer än vad vi kunde önska. Fantastisk mäklare. 

Hermés.Jag har sagt det förr och säger det igen. Kan man ha för många Hermés-armband? Är otroligt sugen på ett till. Köpa köpa köpa.
Nu ska jag på tjejcoctail för en ny smyckeslansering. Lyxigt. 

Dagens humor

LITTLE GIRL ON A PLANE
A stranger was seated next to a little girl on the Airplane. The stranger turned to her and said, 'Let's talk. I've heard that flights go quicker if you strike up a conversation with your fellow passenger.'
The little girl, who had just opened her book, closed it slowly and said to the stranger, 'What would you like to talk about?'
'Oh, I don't know,' said the stranger. 'HowAboutNuclear power?' and he smiles.
'OK,' she said. 'That could be an interesting topic. But let me ask you a question first. A horse, a cow, and a deer all eat the same stuff - grass - . Yet a deer excretes little pellets, while a cow turns out a flat patty, and a horse produces clumps of dried grass. Why do you suppose that is?'
The stranger, visibly surprised by the little girl's intelligence, thinks about it and says, 'Hmmm, I have no idea.'
To which the little girl replies, 'Do you really feel qualified to discuss nuclear power when you don't know shit?'

Kulturkrock

På lunchen berättade min projektledare om en inspelning de gjort i Bryssel, och att de från den svenska byrån haft med sig en gravid tjej och produktionsbolaget (eller byrån eller vad det var) i Bryssel också haft en gravid tjej. På en gemensam middag hade servitören frågat den svenska tjejen först om hon ville ha vin och hon tittade ju på honom som om han var galen. När han sedan frågade den belgiska tjejen så tog hon ett glas champagne, och sedan till middagen två glas rött. Man konstaterade att det var lite roligt med skillnaderna, och den belgiska tjejen sa:

"You people are always so careful. And it's so funny - you can't beat your children" Eh, yes, very funny... Hysteriskt in fact.

Så nära och ändå så långt bort på något vis.

Lax-chock!Idag var jag och handlade lax-sushi. 8-bitar. Snacka om lax-chock. Men jag ska få i mig. Varenda liten bit...
Hör av mig om två timmar med ett kräk-inlägg. Fräsigt.

P.S.
Notera skissen ovan. Gjord i word. Detta outtömliga grafikprogram...

Lunch på g

Idag har jag bjudit min projektledare på byrån att bjuda mig på lunch. Väldigt fiffigt om du frågar mig. Om man mejlar och säger att man tycker att vi borde ta en lunch så inser den normalbegåvade leverantören att han bör bjuda sin kund.
Micke bra. Men så har vi lite allvar och ta upp också. Har varit helstruliga hela våren och ett litet drag i örat ligger på agendan.

Fräsigt snajdigt


Ellen, här bjuckar jag på ett tips inför byggnationen av er nya bostad: Skönt härlig färg och en underbar hängare till hallen... Va, va, va?
Bilden är snodd från en gemytlig villa i Saltis, som just nu finns på Hemnet. Som för övrigt har bytt kostym idag ifall ni inte sett det redan. Borta är det kräkgröna och har ersatts av en mörkgrön Skandiamäklarna färg. Sökfunktionen är en total ripoff från Fastighetsbyrån. Oavsett vad de gjort får man säga att vad som helst är bättre än det skit de haft förut.

Där satt första budet. Tack för det.

Nu är det bara resten kvar...

En bra kvinna reder sig själv.

Fortfarande inga bud på huset men ett högt intresse enl. mäklaren. Alla spekulanter verkar invänta att någon annan lägger det första budet. USCH säger jag och kör mitt eget race.

Igår ringde, nämligen, barn 2:s kompis pappa som jag visste är intresserad av vårt hus. Han trodde visningen var igår men insåg att den var i måndags. 

Och eftersom jag är en slagfärdig, handlingskraftig och inte så blygsam kvinna, så bjöd jag över dem på visning och piffade upp huset i ett huj. Och som jag gjorde det bra. Så bra att dom idag ska ringa mäklaren och lägga bud.

Det ni. God morgon!

Nu då.

Plötsligt händer det. Eller så gör det inte det...

Råg, fullkorn, mager ost


Så stod det på smörgåsen jag köpte imorse på seven11. Tydligen innebär mager ost att man vill kompensera upp det med smör.