fredag 27 februari 2009

På kurs med Kurt!

Anekdoterna har lite kommit av sig tycker jag. Blev ingen förra veckan och även denna vecka är det segt. Klämmer och klämmer men det kommer inte riktigt ut något tycker jag.

Istället bjuder jag på en gammal kurs så här på fredagseftermiddagen. En favorit som blivit en riktig långkörare:

Jag går hem med mig själv ikväll. Kursledare Mauro S Kocko
Om att vara schizofren och inte veta varke ut eller in, bak eller fram, var sitter framstjärten och var sitter bakstjärten? Vi hjälper dig att bli ett med dina organ och lär dig leva med dina hål samt bli vän med dem.
Pris: 500 kr för dig, 200 kr extra för dig inkl moms.

Om den inte passar, du kanske inte är schizofren rent av så kan vi också rekommendera:

Ordfront eller Y-front? Kursledare Yang Guillou, gästföreläsare Tompa med levern
Vi laborerar med bokstäver och fartränder samt tar (de som har) på tarrarna. Vi klämmer och känner samt ser alla fronter som ideologier i vår sfär. Ingen kommer att generaliseras och ingen kommer att fortsätta vara outvecklad.
Lokal: Magic M7:s omklädningsrum i Borås. Weekend.
Pris: 4985 kr inkl weekend.

Väl mött denna soliga fredag!

Jag stänger stället och jag öppnar det.

God morgon kära läsare!

Hur många bajskorvar kan det finnas...


på sträckan T-banan-jobbet (ca 300 meter)?
Jo det ska jag tala om. 19 stycken för att vara exakt (då räknade jag ju ändå bara på ena sidan av gatan och inte båda). Så jäkla äckligt. Vad är det för fel på folk?

Jag har beställt bikini sa jag ju.


SLUTA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAA!

Y, så här ser den ut!

Så här ser en patron ut. De hade bara tre salta på Pressbyrån på Slussen, så jag åt upp allihop. Men ett litet foto lyckades jag få till innan vakuumsugen sattes på! Finns sura också i grönt, gult och rött. Då är förpackningen svart- och grönrandig istället.

Låt mig vara!

Skrev in mig på mvc igår. Det är inte klokt vad de skall lägga sig i!! Hade glömt bort hur det var. De frågar om man röker nu, dricker nu eller knarkar nu och i alla fall jag kan med gott samvete svara nej på samtliga frågor. Men då skall man sedan fylla i en blankett om hur mycket man drack innan man blev gravid. "JO, för nu är så många mammor äldre och har etablerade alkoholvanor och de kommer ju att återgå till dem senare". Ehhh, ja, och? Vad skall du göra åt det? "Jo, om det är mycket så har vi extra samtal". OK, kanske läge att ta det när man har problemen och inte när man inte har problemen. Man fick fylla i frågor av stilen: "Hur många gånger under det senaste året har du inte kunnat sköta dina uppgifter för att du druckit för mycket?", "Hur många gånger under det senaste året har du inte kunnat sluta när du börjat dricka?" (Som om man någonsin försökt sluta). I vilket fall så hade jag så låga poäng att jag klarade mig ifrån det extra samtalet.
Jag fattar naturligtvis att de bara vill hjälpa dem, och särskilt barnen till dem, som har riktiga problem. Men problemet är att vi som inte har några större problem svarar nog ärligt och de som har större problem svarar nog INTE ärligt så hur de än gör så kommer de inte åt dem ändå. Får bara oss andra att känna skuld för att vi alls tar ett glas vin på fredagen.
Sedan kan jag förstås inte hjälpa att undra om det är bättre för barn att man är yngre och har mindre etablerade alkoholvanor men i stället dricker alldeles för mycket de gånger man dricker snarare än att man har sina inrutade par glas fredag och lördag? Mycket i logiken som övergår mig just nu.
I vilket fall som helst. Intressant är det vidare perspektivet. Vi som försöker bryta oss ur det kvinnliga martyrskapet och det här med skuldkänslor för allt, vi blir ganska snabbt i sådana matriarkala strukturer som mvc inslängda i dem igen. Det var en halvtimmes kvalificerad skuldbeläggning jag var på igår. Inget annat.
Inte fan skulle mvc (eller snarare fvc) se ut och fungera så om det var männen som skulle föda. Då tror jag fan det till och med skulle vara tillåtet med ett glas vin då och då. Och inte fan skulle man bry sig om hur mycket de drack INNAN de blev gravida. Jämställdhet MY ASS!
Det som irriterar mest, och det man egentligen vetat sedan länge, är att det är kvinnorna som envisas med att se till att det aldrig någonsin blir jämställt. Hur dumt som helst. LEAVE ME ALONE!!!