onsdag 13 april 2011

Sätt kläm på tillvaron

Anders i Töreboda går från klarhet till klarhet. Förr har han alltid haft devisen "sätt kläm på tillvaron i Töreboda" (jag har en påsklämma som bestående minne) men nu har han alltså ny "copy". Tjusigt!I och för sig klokt att få med Göta Kanal, för vem vet var Töreboda ligger annars. Jag gör det för att jag vet att han gruffar med Johnny i Mariestad, men annars hade jag inte haft pejl.
Denne man brukar i lokalpressen dela annons med den lokala TV-handlaren (hans bror) och frugans lilla verksamhet som jag har glömt vad det är. En härligt frejdig man med ruter i.

Hans återkommande mantra var alltid:
"ja, ja, det där kanske funkar i Stockholm, men det går inte hem här i Töreboda"
Möjligen hade han rätt i det. Men hans Töreboda-copy funkar inte helt överlägset i Stockholm heller... Till och med sämre än "hett billigt"...

Så det så sa Anna

Puh!

Tränat. Trött. Glad. Svettig. Törstig.
Så det så sa Anna

Vinsäsong Hej!

Vinglas i olika miljöer. Oerhört fräsigt! Och Vinglaset är också en tillgång...


Vinglaset som tittar mot poolen.


Samma vinglas i köksfönstret.


Vinglaset lagar lax med dillstuvad potatis till barnen.Vinglaset tvättar.Vinglaset hälsar på "Ollonet"


Vinglaset sköter också lite åtaganden i arbetsrummet.Det är synd att Vinglaset inte är så smart som utarmar sig själv. Thank you and goodnight!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Inte roligt

Förra gången var det "fett billigt" och rabatt på Bregott och bacon. Jag frågade om det var bra eller anus, och man verkade tycka "bra".
Nu följer man upp med


Och det är ta mig tusan INTE roligt. Dessutom är hushållsost det mest meningslösa skit sim finns. Fett som inte smakar NÅGONTING fyller absolut ingen funktion. Och är knappast hett. Inte tortillas heller. Men man kanske kan få till en het enchilada, men det saknas lite ingredienser då...

Nä, ICA, inte roligt!

Så det så sa Anna

Meh! Vad nu?

Bussen tar ett och ett halvt varv i rondellen vid Forum! Fräsigt! Runt, runt går det! Åååååksjuk!
Jag och kollektiva färdmedel....Så det så sa Anna

Oj, kanske man skulle kunna säga!

Reser mig på t-banan samtidigt som den tvärbromsar. Ni förstår ju vad som händer! Ja, rätt ned med trynet i skrevet på en ung förmåga om cirka 15... Ridå!!!


Så det så sa Anna

Stilsäkert

Har precis målat om ju som ni vet, så att det blivit ljuuust och frääääscht som sig bör. Men efter en snabb flukt på Hemnet har jag fått ny inspiration. This is The shit! Måste sätta nya tapeter per omgående. Och fixa nya möbler.Faktum är att ungefär så här snajsigt var mitt hotellrum på Hilton i Wien. Kändes prisvärt. Skitdyrt hotell med sunkigt rum. Så klart ingick obegränsat med knorrisar så jag skrattade så jag grät åt tyska ölmadamer på äventyr.
Men det är en parentes. Ellen kör New England. Jag ska köra lite mer "hej dödsbo" i min inredning framöver!
Doften har en färg, den är brun... För att citera en gammal kollega!

Så det så sa Anna

FUCK YOU AND THE HORSE YOU RIDE ON.

Det här är fjärde gången idag. Jag hatar den här dagen. Jag fördömer den här dagen. JAG ÄR FÖR GAMMAL FÖR SÅDANA HÄR DAGAR.

- I min lilla värld av fucked horses //Ellen

Simpel matematik

Sitter och gör en kostnadsuppskattning i excel. Produktionsledaren vabbar så jag ska kliva in och domdera lite tänkte jag. Det skiter sig direkt!Någon mer än jag som får ovanstående summa till 17? Inte excel i alla fall!

Aaaarrrrgghh! Ska jag slita mitt hår, slå på datorn eller bara räkna på papper? Eller all of The above?

Så det så sa Anna