tisdag 11 augusti 2009

Inte lätt att greppa utrikiska alltid

I något sammanhang stötte Ellen och jag för ett bra tag sedan på en tjej som sade/skrev något om att hon minsann jobbade skithårt "24/7, five days a week alltså!!". Man kan väl konstatera att hon inte riktigt greppade konceptet.
Nu sitter jag här och det är i princip folktomt på kontoret så när som på mig och en regionchef. Därmed är det också ganska tyst här och jag kan inte hjälpa att jag hör vad han säger. Och han är snubblande nära att säga något lika korkat. Gång på gång säger han: "De gjorde i juni all-time-high, någonsin!". Jo, men tycker du inte att någonsin liksom framgår genom all time? Eller?

Stylista?

Om du gillar att mixa och matcha och kanske tom vill göra det innan du handlar så gå in på Looklet.com och styla ihop din egen garderob. Fräsigt! Nu kan du se hur jäkla frän du kommer bli i det du spanar på...

Blått. Vitt. Randigt= snyggt.


Det här ovan är kanske lite overkill men jag gillar verkligen det blåa och vita och randiga. 
Nedan är bilder på tapetprover som jag har beställt från Ralph Lauren. Fräsigt.


Ralph Lauren och...

Ralph Lauren igen

Vart exakt är barnet?

Fick ett underbart maiI från en kollega med bilden ovan. Man kan ju faktiskt fråga sig vart exakt barnet är? I baljan? I flaskan? I håret? VART?

Adam Berg och DDB.


Jag vet. Den är gammal. Men fasiken vad bra den är. Klicka här!

Partytuta?


Det här är en mycket bild. Dålig men ändå en bild. Ni måste ha i åtanke att den är smygtagen.
Mannen på bilden har alltså åkt samma buss som mig. På sig har han blåa pyamasbyxor. Dom vita prickarna är hundar. I munnen - från Orminge Centrum till Slussen har han tutat i sin gula partytuta. Jag är mycket nöjd med det.

Hårda bud i Mellerud.

Mohahaha.

Statstelevisionen

Igår kväll pajade alla våra kanaler utom de från SVT. Härligt. I vårt område har vi kabel-TV och det måste väl ha hänt något där. Hoppas de lagar kruxet under dagen. Jag menar, hur kul är det att sitta och glo på "Minnenas television"? Inte särskilt fräsigt. Igår var det om några svenskar som på 1800-talet utvandrade till Alaska sökte guld och annat. Själva programmet var från 80-talet tror jag. Eller så kunde man ha sett på ett program om mobbing, vattnets själ eller den norska motsvarigheten till Skärgårdsdoktorn. Orkar inte. Det enda i SVT som är något att ha är Barnkanalen och engelska deckarserier. Ikväll är det iofs Foyle's war kl 21 och det duger ju riktigt bra. Men annars är man hänvisad till den litteratur man har hemma i sitt eget bibliotek. Har läst det mesta vid det här laget. Adlibris, here I come!

New England-stil goes Orminge.

Vita lampor. Korgar. Segelbåt. Gör sig verkligen mot mina svampade gula väggar...mmm. Närmaste månadernas mantra: Det är bara för tre månader, det är bara för tre månader, det är bara för tre månader.

Ett litet test

Har laddat hem en bloggapp till min telefon. Lite sent, men, men. Nu kollar jag bara om det funkar samtidigt som en kraftig doft av prutt sprider sig i bussen. Dock inte från mig...


-- Post From My iPhone