söndag 20 mars 2011

Inte full pott

Vi lyckades i villervallan (för min del en halv flaska vitt, i princip en hel flaska skumpa, två halvlitersburkar cider och en halv bärs i bastun) igår fatta åtminstone ett klokt beslut:
- nästa resa går tillbaka till Lissabon. Så vi kan uppleva allt som var tänkt men inte blev så bra på grund av mitt huvudvärksvirus (så fort jag var upprätt fick jag typ migrän och ville kräkas vilket pågick i ungefär 10 dagar). Inte minst Eleven förtjänar ett nytt besök. Fantastisk restaurant. Bairro Alto hotells takterrass var inte helt fel heller.
Bra beslut. Bara att börja planera.

Ett beslut som inte fattades men som stod på dagordningen var när vi ska ha syjunta (vår enda eftergift i riktning mot hemmafrutrenden). Har stått på agendan jag vet inte hur länge. Kan det vara så att vi undviker frågan för att vi inte vill ha dessa husmorspoäng?
Fast det är ju en utmärkt ursäkt att dricka vin förstås...

Ett till beslut som missades av mer akut art är bootypasset. Tisdag? Ja/nej? Annat? Min booty verkar vara i behov av ett ja...

Så det så sa Anna

Det vore inte så dumt...
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Surt sa räven

...eller är man dum får man skit
...eller där spriten går in rullar kulorna ut tillsammans med vettet då...

Efter långa överläggningar med mig själv så åkte jag och köpte ny telefon. Ett gäng tusenlappar fattigare men å andra sidan många skratt rikare!

Maken påpekade lite fint att jag kanske, vid min ålder, borde förstå att elektronikprylar i poolen är en dålig kombo och att jag om inte annat kanske lärt mig det nu. Jo, nu har jag det. Lovar.

Jag har en Haglöfs watatait-påse som jag får dra med nästa gång jag går på kalas hos Ellen. Det är visserligen på typ 3 liter men då slipper ju mobilen få klaustrofobi...

Trist nu bara att jag inte synkat sedan 20 februari. Också kanske något att ta lärdom av.

Dyr kväll blev det men när jag tänker på det så känns det bra ändå. Kvällen hamnar i samma liga som;

80-tals LP-bonanzan
Två flickor, en pyjamas och ett piano (och 8 flaskor champagne)
Kvällsutflykten till stranden i Villefranche, då vi redan fulla i hågen packade en rygga full med bärs
Penséafton i Tylösand, då vi hamnade i slagsmål (bara lite) med en subbas gubbe

Ellen, vilka har jag glömt?

Den här kvällen var kanske i sig inte alls lika galet rolig men det som är galet roligt är att den ändå var som förr. Innan barn å det.

Mer sånt.

"Jolly-Bob kvällen" säger Ellen. Ja, den får man ju inte glömma. Ni vet Jolly Jolly Bob från Aberdeen? Jaså? Inte det? Nehej... Vi spelade visst yatzy men alla var så på pickalurven att vi inte riktigt såg prickarna på tärningarna. Kreativ bokföring blev det mest. Bäst var att den egentliga festen var dagen efter men vi drack både fredagens och lördagens ranson direkt. Lika bra. Skumpa kan ju bli gammal!

Så det så sa Anna

Skjut mig!

Cirkelträning i form av bl.a. jumping jacks, båten, rygglyft, hopprep, curl, armhävningar och lite annat. Feel free to shoot me anytime.


På riktigt; shoot me.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

PT-pass på gång...
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Morgonsport

Ellen - Anna 10-8.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Rip?

Häri ligger den hyfsat döda telefonen... I en påse med okokt ris. Jag är skeptisk och utfodrar bebisen m Ahlgrens bilar!Anna i Ellens lilla värld av blommor