måndag 18 oktober 2010

Liten boxare

Barnen har en kusin som är 9 dagar äldre än bebisen. Dvs ett år och en månad. I helgen var hans mamma i Oslo och pappan, tillika min bror och föräldraledig så han borde ha någon koll, lekte med lillen i vardagsrummet. Där hade de också igång brasan i kaminen. Så när pappan sprang för att hämta ett par byxor på typ en sekund ställde sig lillen upp mot kaminen (kröp tvärs över hela rummet snabbare än aldrig förr så klart) och brände bägge händerna. Rejält. Så nu har han två små bandage-boxarhandskar.
Man kan säga att mamman flög hem från Oslo på stört! Och man kan säga att barnskydd nu är på plats! Som de ju tänkt fixa så länge... Jag ska nog köpa kontaktpluppar i morgon som jag nu tänkt så länge!
På torsdag skall de klippa bort blåsorna och finns det hud under då så är allt som det ska, annars skall de transplantera på stört.
Glad att jag inte är brorsan just nu. Ångest! Sjukt dåligt samvete! Gissar att mamman vill att han sover i hundhuset, som de dock inte har som tur är.
Han får trösta sig med att det kan vara så att han aldrig lyckas göra något värre mot lillen i alla fall.

Så det så, sa Anna

Rabbat.


Jag har fått rabbat på All posters. Underbart. Vad är det? Kan det vara detta? Får jag 25% av ett eget drottningadöme?

Lunchmöte.

Vi har ett internt lunchmöte på jobbet idag. Alla bjuds på pizza. Jag tycker det är en fin gest. Det gör jag. Det är jag ödmjuk inför.

Men.

Alltså.

Jag fattar inte. Vem exakt äter pizza till lunch? På en vanlig arbetsdag? Jag menar; vem vill äta hela veckans kalorier på 20 minuter typ? För mig är det jättejättekonstigt.
Men det kanske bara är jag?!

Jag har beställt en ceasarsallad istället. Jag kommer kanske vara den enda som orkar jobba i eftermiddag medan det är matsmältningsfest på alla andra fronter.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Måndag?

Ameh. Vad hände med helgen? Helgen då jag skulle ta igen mig och bli en stark och snygg människa? Helgen då jag skulle dricka skumpa på löpmeter och ligga och vara lyckligt berusad. Totalt jäkla fiasko. En odynamisk helg a la Lars Norén. Synnerligen obra.

Nåväl. Då tar vi tag i den här veckan, flickor och pojkar, och jobbar oss mot fredag. Ikväll träning med PT. Ordningen återställd. Bra.

- I min lilla värld av blommor//Ellen