fredag 5 juni 2009

På väggen på jobbet...

Trevlig helg!

Delad glädje?

För övrigt ringde pappan när jag var i affären. När jag meddelade att jag höll på att handla inför kvällens begivenhet så sa han: Vad kul! Eh, jaaa. För dig ja, vars jobb jag gör! För mig? Not so funny.

Kan Robin Söderling tänka sig att byta frisyr?

Tennis

Nu kollar jag på Eurosport istället. Och vad ser man det första man gör när man slår över. Gonzales sitter och åker rumpkälke på linjen... Vill sudda bort något litet bollmärke vad jag förstår men han ser ju mest ut som om han har mask... Fräsigt.
Och är oförskämd mot linjedomaren. Tycker han verkar lite osympatisk.

Roligt med tennis är ju att den andre får poäng när det går fel för den förste. Så om Gonzales slår i nät säger man: Duktigt där av Söderling... Hm, eller oduktigt av Gonzales kan man tycka.

Kö och åter kö

Förnärvarande extremt nöjd att jag inte bor på Ekerö. Tappströmsbron i öppet läge sedan tre timmar tillbaka.
Gör något åt Skurubroeländet i alla ära, än Tappströmsbron då?

Tomtarna på SR, hå hå hå!

Vad är det frågan om? Här håller jag på att dona hemma och samtidigt lyssnar jag på Robin Söderlings semifinal. Men då startar något jävla pianoklink och en tant och farbror som ylar "Snart kommer ekot", "Ekot kommer snart" samt "Strax blir det ekonyheter" om vartannat. HÅLL KÄFTEN! Och så piper det också. Helt jävla ointressant. Sveriges Radio, vilka tomtar.

A woman's work is never done!

Har tagit en semesterdag. Är fortfarande förkyld och har sovit dåligt hela veckan. Och var uppe alldeles för sent på konferensen. Tänkte vila upp mig idag. MEN då kommer man ju på fem hundra grejer som man borde fippla med när man ändå har tid hemma. Så jag har sorterat gamla babykläder i storleksordning. Hurra, så viktigt det var då! Skall till Mios lager i Årsta och hämta en hylla jag köpte i förra veckan. Skulle kunna åka till Ikea också och fixa lite grejer jag velat fixa länge men inte gjort eftersom pappan vägrar åka dit. Städa lite, bädda och tvätta lite så klart. Det är ju givet. Och så borde jag ändå lägga någon timme på lite jobb... Ja, och så skall ju hyllfan skruvar ihop också!
Sedan skall ju tre fjärdedelar av familjen Alm komma över ikväll och det har varit pappans sak att kirra. Hur mycket är kirrat? Inget! Påpekade detta i morse och då tyckte han att det löser sig - vi säger att de kan komma vid 7. Men det blir ju trist, då hinner ju inte barnen leka så mycket. Så nu skall jag fixa med det också och handla. Kommer att stå pappan dyrt kan jag säga.

Utelåst

Vi var klara tidigt på konferensen igår så jag tänkte att jag kunde hämta barnet så slapp pappan. Meddelade detta och åkte hem. När jag kom hem insåg jag att jag inte hade någon nyckel hem, den hade ju pappan behövt till en elektriker som skulle in och fixa något.
Härligt! Det regnade och jag höll på att kissa på mig. Jäkligt fräsigt om du frågar mig.
Hämtade barnet och gick hem och satt på altanen och huttrade. Barnet meckade med sin Bobbycar och var i allmänhet nöjd, till skillnad från mamman.
Kom till slut på att jag ju hade en bilnyckel någonstans. Hoppade in i bilen och drog till Forum istället där mamman bjöd på hamburgare till middag. Vad fan gör man? Båda barnen kommer att bli uppfödda på hamburgare och väga 1000 kg vid 25. Precis så som jag hade tänkt mig.

Oooops!

Vi har varit på Lidingö på konferens. Trevligt. Vann en Oscar för bästa film i min grupp. Jag glömde den där...

Fredag. Äntligen.

God morgon alla snygga människor!