måndag 16 augusti 2010

Ja och nämde jag

Att barnsängen ser ut som en blöjbyxa för vuxna?
Fräsigt.
Men vi har det otroligt bra!


Så det så, sa Anna

Location:Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου,Πλατανιάς,Grekland

Så klart, vad annars

Jo, så klart. Den balkong med havsutsikt vi betalat extra för ligger vid en parkeringsplats. Så klart. Bortom den och genom tennisbanans höga stängsel kan man se havet.
Barnstolen vi betalat extra för är från Kristi födelse och så brutalt jäkla äcklig. Bebisen blir orange av rost. Å andra sidan satt han utan blöja igår och la en rejäl bajsklutt på den så han betalar tillbaka så gott han kan.
Vi hyrde vagn också och den trodde jag inte skulle vara annat än kissig och den har inte gjort mig besviken på det planet.
Och, som vanligt i Europa, all inclusive innebär att vissa saker ingår och andra kostar extra. Tex viss glass, och alla utom 6 olika drinkar och lite så. Jag som lätt klarar mig på öl, pepsi Max och surt gammalt huset tycker att det går an, men maken tycker så klart annorlunda. Frukten är dock superfräsch och ingår så jag lever på det. Kan behövas med tanke på mängden öl...


Så det så, sa Anna

Vill döda någon

Har suttit i en evighet och försökt få ut några inlägg men uppkopplingen kastar ut mig. Har betalat 6 Euro men det går fani ej inte.
Nu ger jag upp!
Barnmaten, en burk semper dom kostar 10.90 på Maxi kostar 35 spänn.
Måste dricka mer öl!
Hatar hotell utan gratis wifi.


Så det så, sa Anna

Location:Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου,Πλατανιάς,Grekland

Tredje dagen

Tar bort alla bilder och tror att det går bättre.

?? eligger jag på en solstol för tredje dagen i rad. Inte helt fel. Vi växlar mellan stranden och poolen. Våra största bekymmer är just var vi ska bada och vad vi ska dricka. Inte så stora bekymmer med andra ord. Särskilt som baren öppnar kl 10.
Klockan är 10.30 och det är 32 grader i skuggan. Kommer att bli ytterligare en varm dag.
Maken har som vanligt svurit att det är sista gången med charter,
det gör han varje gång. Jag håller i och för sig med honom i skälen till varför det skulle vara så (buskis) men tycker också att det finns en tid för allt och med små barn är charter ganska behagligt. Även om Bamseklubben inte riktigt blev en hit.Öl och blöjor, öl och blöjor.Så det så, sa Anna

Jobbe.

Det känns ändå okej. Detta lilla tryne finns ju här!- A bientôt// Ellen

Svintrött men
...8 km måste det bli iaf.


- A bientôt// Ellen