torsdag 16 april 2009

04.45

Det tyckte barn 2 var en bra tid att vakna imorse. Visst han var tyst när han kom intassande till oss men ändå. Det skruvas, det tramsas, det leks med gosedjuren "Stumpe", Hajen (som är en späckhuggare då egentligen) och hunden och det smaskas på napp.

Som sagt var 0445. 0445.NOLLFYRAFYRTIOFEM!

Skrivbordslunch.

Har blivit några sådana genom åren kan man säga. Det ser ut som det flyter bajskorvar i soyan. Det gör det inte i alla fall.

Grisoktober.


På den förr-förra reklambyrån som jag arbetade på, hade vi något som vi kallade för "grisoktober". Det var då, såklart, oktober månad. Det var då det ägnades åt att pitcha på nya kunder. 

För mig är det en gristorsdag. Eller grisvecka. Eller grisår. Och då pitchar jag inte om jag säger så. Go figure that out!

Gula skor.

Ser ni ett enda par gula skor här kanske?

När jag var i Frankrike köpte jag en gul väska. Ball som attan. Sen fanns det tonvis med gula skor men jag hittade inga bra. För stora, för små, för lejongula, för senapsgula, för hög klack, för låg klack, för fula, för dyra osv. Men gula skor - det fanns det. 

Nu är jag hemma. Har jag sett ett enda par? Icke. Undrar om jag är hopplöst ute eller om jag är lite före. Oklart. Fräsigt.

Vårkänslor.


Då måste man klä sig efter det.

50-kg:s-problematiken.

Jag ska svara på era frågor enl. nedan. 
Jag vet ej tusan varför man skulle vilja gå upp 50 kg men jag tänkte att om man som kändis får typ 100 millar för att gå upp till en filmroll. Hur fort går det då? Sen så applicerade vi det på oss själva och tänkte att om man fick en bunt pengar om man gick upp 50kg på typ 6 månader (och sen fick en P.T som hjälper en gå ner allt igen). Går det då?

Ja. Så vad säger ni?