onsdag 14 januari 2009

Detta är tights...Fräsigt korviga...Vad händer? Krymper benen? Töjer sig nylonen? Vad händer? Huvudfoting innan dagen är slut?

P.S. Ja, det ser ut som jag har fläsklägg. Och det har jag.

Ve och fasa

I morgon skall jag till Cadierbaren på Grand Hôtel. Den uppmärksamme har redan konstaterat att den är helt ute för oss fräsiga. Vad göra? Skall jag ställa in? Skall jag stå i dörren och vägra? Känner mig smått förolämpad över att någon vågar komma med dylikt förslag. Det hjälper näppeligen att jag blir bjuden.
Det är byråns julklapp som öppnas i morgon om man säger så.

Ja, jag måste träna.

Nu har jag även följande missade samtal på telefonen: Tadaa barngymnastik... JAG SKAAAAA BÖRJA TRÄNA. LÅT MIG VARA!
Barn nr 1, barngymnastikställen och tennistränare. Jag ger upp. Jag skaaaa. JAG SKAAAAA

Tips.


Ibland vill man unna sig saker. Resor. Ibland har man inte råd. Ibland har man inte tid och ork att engagera sig. Jag och Anna har ett optimalt tips. Vi stoppar undan lite pengar på ett gemensamt konto varje månad. Det är jättebra. Det är pengar som inte syns och sen gör vi något flärdfullt med det. Vi har gjort det en gång och då blev det Lissabon på lyxhotell i svit. Nu sparar vi igen. Så får vi se. Man kan ju spara oändligt länge och lite eller lite mer och kortare.


Fräsigt. Som vanligt.

Värsta mamman

Bästa mamman har varit i farten igen. I förrgår upptäckte barnet skuggor. Alltså jag trodde nog han sett dem förr men då var första gången han reflekterade. "Mamma, vad är det?" "Det är bara skuggor, kommer när man blockerar ljuset". Så tittade han på min skugga på marken och jag rörde armen så att min skugga killade honom i nacken. Och lilla grynet blev så rädd! "UUUÄÄÄÄÄ" skrek han och började springa med skräck i ögonen. Hurra! Mamman har gjort det igen.
Jag väntar snart samtal från socialen tror jag...

Alija!

Underbara bästa gå-borts-Alija. Vår städtjej. Vilken dröm. Allting tindrar när man kommer hem. Som ett barns ögon på julafton. Dock hittade jag inga barnögon. Tack och lov. 

Träningsattack?

Igår, på dagen, blev jag uppringd av en okänd tennistränare. Nu, på kvällen, slog barn 1 upp tidningen och sa: Titta mamma, flickan springer. Jag tycker du ska springa.


Mmm...komplott. Kompott. Hottentott.