lördag 28 augusti 2010

Det blir inte bättre än vad man gör det...

Torftigt. Men en början.- A bientôt// Ellen

Inte mitt fel

Valrörelsen har börjat och idag hängde jag i vår stuga i Sickla en stund, samt delade ut disktrasor med "Rör inte Rut" på. Gick som smör i solsken. Och det var solsken och jag höll på att dö i svettattacker varannan minut. Men vad gör man inte.
Annars har dagen varit soft. Bastat på eftermiddagen. Ännu varmare men jag höll ändå inte på att dö. Måste vara ölen som gjorde skillnad.
När jag åkte hem från konferensen hade jag en halvformad tanke om att kanske vara nykter i helgen. Igår sprack det på ett glas rödvin. Bara ett dock så det räknas inte. Men idag har det blivit en halv öl i bastun (som jag satt och undrade varför jag inte tyckte var något god tills det visade sig att det var en variant av färsköl, vilket aldrig varit någon favvo) och 2 glas rödtjut. så typ två dagar nyktert i rad sedan förra torsdagen vilken å sin sina var första dagen på ungefär en miljon... Men vad kan man begära av oss hemmamammor? Vi har ju ändå en del att hantera. Som igår morse när barnet vaknar och kryper upp i sängen. Då tänker man att nu skall det gosas lite innan frukost. Och han kryper lite nära och säger: Mamma, varför är du så dum i huvudet?
Jaaa, det kan man ju undra. Ett glas vin minst, måste det ju tarva. Med andra ord - inget är någonsin mitt fel. Därför går jag och tar ett till omedelbums. Glad lördag på er!

När bebisen själv får välja

Då går han till duschen. Ja, han går ju inte på egen hand än men om man låter honom styra helt så hamnar man där. Så nu sitter han där och leker med ett decilitermått och är sjukt nöjd. Pappan och barnet är ute och fiskar, vilket innebär att jag hinner dricka vin och blogga. Begär inte mycker mer just nu...

Ynklig.

Fasiken oxå. Jag är lite ynklig idag. Febrig. Yr. Ont i örat. Jag har inte tid och vill inte! Idag vill jag ju tex påta i trädgården, sola lite, springa milen, gå på bio med hela familjen och gå på födelsedagskalas ikväll.

Jag ligger här så länge och gör det jag är absolut bäst på;

badar.

- A bientôt// Ellen