måndag 12 januari 2009

Lunchsallad.


Idag åt jag en Hälsotallrik till lunch. En sak har jag så svårt att fatta bara. Whats up med bönor och linser. Det smakar urk, blä, tvi och gamla hundben. 
Helt sonika fick jag sortera. Det gick sådär. Slutade med att jag åt räkorna, gurkan och morötterna. Dom var stora nog att hålla på med. 

Lekchock

Var på barnkalas igår. Hos en familj som har fyra barn. Och en granne hade också fyra barn. Så bara att de sågs blev ju typ kalas. Sedan skulle ju vi och sedvanligt antal kompisar komma också. Det var kalabalik och cirkus kan jag säga. Ungar överallt!
Barnet hittade en sopbil i ett hörn och fokuserade på den i en och en halv timme sedan åkte vi hem. Jag tror att det blev traumatiskt även för honom.
De byggde sitt hus för typ 5 år sedan. Nu har de fått bygga om och allt är ganska slitet. Redan. Hela övervåningen är som ett stort hav av leksaker. Jag har aldrig sett så mycket leksaker. Inte på BR, inte på ToysRUs. Helt otroligt. Chocken har inte lagt sig än.
Puh!

Bränn Ullared.

Det här är en favoritlåt av och med Peter Wahlbeck. Nu även med tillhörande video. Lyssna och må dåligt här!

Skoproblem


Jag går mycket. Och med mycket menar jag inte mycket utan MYCKET (för en normal person). Snittet per vecka är väl ungefär en sisådär 5 mil. Det är heller inte ovanligt att jag går 10 mil. Oftast har jag ju fräsiga utprovade walking-gymps på mig. Går jag till jobbet så byter jag skor och strumpor när jag väl är där. 

Men ibland får jag lust att gå bara sådär, oavsett skor. Idag till exempel. Då gick jag från Nacka Forum till jobbet (som ligger vid Östermalmstorg). Det tog ungefär 1.25. Skönt. Bra väder att gå i. Vad som inte är bra är att jag tydligen har helt störda fötter. Kolla dessa skor. Dom köpte jag för kanske 5 år sedan. Dom är mjuka, lagom in-promenerade och fotriktiga men skavsår det får jag. 

Likadant varje säsong när jag ska hoppa ner i förra vårens sandaletter - skavsår, sommarens higheals - skavsår, höstens skor - skavsår och sedermera vinters kängor -skavsår

Det är iaf helt stört.