lördag 24 oktober 2009

Snacka ego!

Familjen har bastat idag. Killarna började och i huset fanns bara en öl som pappan tog med in i bastun. När det blev min tur så hittade jag en Tom burk på handfatet och påpekade att det var sjysst att han sparat ett par droppar öl till mig. Då fick jag tillbaka: "ja, jag hällde ut det sista." bussigt! Att man drack upp allt själv för att det bara var så jävla gott hade jag kunnat köpa, men att man INTE gör det utan istället häller ut skiten det kan jag inte riktigt smälta- snacka om att missunna stackars mig lite gyllene droppar! Fattar inte han i hur stort behov stackars ammande mödrar är? Sinnessjukt!Hata mjukost


Har tänkt på det här ett tag, att mjukost ju är så jäkla äckligt. Sliskig konsistens och fadd smak, och ibland pillar de ned bitar av tex minimala räkor som bara adderar en grusig karaktär till skiten. Tvi vale!
Och sedan för addera på eländet gör Kavli den äckligaste kampanjen någonsin. Filmen med bebisen var bara obehaglig och dålig men så följer de upp med en supervidrig tant och därpå totalt asäckligt avtändande bikersnubbe-fettot. Så jäkla äckligt. Gör en inte sugnare på osten direkt! Men min teori är att det är en bekräftelsekampanj som skall få dem som gillar och köper mjukost att känna att de gör rätt. De kan säkert identifiera sig med övervuxna bebisar, bebisartade tanter och efterblivna knuttar... Eftersom de som gillar mjukost typ måste vara sådana själva. Finns ingen annan utväg som jag ser det!
Jag menar, vilken rimlig anledning kan NÅGON ha att köpa sådan skit?!


Tack för den här gången...

Globen och viploungen. Syns snart igen.Live från Globen

Tokigt. Det är min kommentar. Fast jag har ju druckit öl i loungen så jag säger; hell yes Globen! Keep 'em coming!

2.5 månader


...är tiden det tog innan första exet av Coastal living kom i brevlådan men det kommer att vara värt det! Jag vet det!

Nu är det dags för Globen och dinosaurier.

Bebisgos

Jag har varit och träffat Anna och bebis och jag är kär! I bebis och i Anna. Så nu har jag sålt in min perversa kalkon på dem så nästa helg blir alltså kalkonweekend hemma hos Trygg. Fräsigt!

Fotografering!
Igår på fotograferingen fick jag se ännu en produkt som jag aldrig sett förrut! Eller vad sägs om en toalett/handfatskombo? Man fattar ju att folk med trångt om saligheten är målgruppen men varför dom på bilden har en i sitta stora badrum- ja det känns mer som en störd läggning än en för-litet-badrums-lösning?!

Fängelse?

Nä! Det är utsikten från mitt ljuvliga Ormingehem. Om en månad byter jag utsikten.


Fram till dess ska jag aldrig mer titta ut genom något av fönstrena! Någonsin!