lördag 4 augusti 2012

Bra tant reder sig själv!
Nuff said!

Lyx och flärd i kubik!!

Tog barnen och åkte ut till landet. Trots att jag vet att det är rätt spartanskt just nu, då farfar renoverar och har slitit ut köket. Men det är Roslagsloppet och det är kul att sitta på bryggan och kolla på snabba båtar.
Ungarna badar och jag fläker ut mig i solen. Bjuder ekipagen på lite ögongodis kan man säga!

Men. Ja, vi kan väl säga att det blir camping, fast inomhus ikväll!

Här ska vi sova:Och liksom det här är köket:Hittade ett perfekt uppläggningsfat för korven:Närå. Jag var för lat för att hämta en papptallrik.

Nä. Nu måste jag koncentrera mig på ögongodisbiten...

Kan vara så att det är ett bröllop på andra sidan.. Då gör sig ju mina bikinikrumbukter ännu bättre!! Mycket passande!

Intervaller

Skulle springa milen idag hade jag tänkt. Eller jag tänkte det när jag klev upp och åt frukost vid sextiden.
Sedan fastnade jag på vägen och morgonen bara försvann så det fanns bara tid för ett kortare pass. Ut på vanliga fem kilometern då tänkte jag... Men så kom jag tänka på att jag själv börjat dilla om intervaller på fejan igår så då körde jag lite improviserade intervaller i 5 km. 5 minuter uppvärmning och så varvat 30 sekunder "snabbt" och 3 minuter långsamt. Vilket då för riktiga löpare betyder 30 sekunder löpning och 3 minuter kryp. 6 sådana intervaller och så fylla på med några minuters påfyllnad till hela 5 km.
Jag är nöjd. Man gör det man kan med den tid man har!!

Har lagt in ett intervallprogram i runkeepern men hade inte med mig telefonen ut, då jag inte var medveten om min egen geniala plan när jag stack iväg. Ska uppdatera det och ha med mig den nästa gång. Det är enklare än att springa runt och glo på klockan stup i ett!

Nu ska tant packa ihop sig och ta barnen ut i vädret!