tisdag 9 juni 2009

Ingen går i alla fall helt naken

Spridda skurar kan man säga. Vissa av oss spenderar mer än andra och andra verkar trivas i mindre. Eller kanske snarare färre nya kläder. De är kanske inte mindre än de som vi andra köper. Kan man hoppas. Men vi kan ju konstatera att vissa av oss gör mer för konjunkturen och arbetstillfällena än andra.

Goda råd i förkylningstider

Det är tråkigt att vara förkyld. Sådär lite generellt. Men om man tar logiken kring delad glädje är dubbel glädje så kan man kanske tänka sig att delad tråkighet är hälften så tråkigt. Och då skulle ju en bra grej när man är förkyld kunna vara att dela med sig av förkylningen, dvs smitta så många andra som möjligt. Detta gör man troligen bäst genom att hångla upp (och kanske även ner) folk i sin närhet.
Har mig veterligen inte omsatt detta i praktiken än, men idag kom JD och var ruggigt förkyld. Någonstans på något sätt har jag ju då kanske lyckats ändå. Vi hade i och för sig konferens i förra veckan och det vet ni ju hur det går till då... Å andra sidan är ju jag spik nykter jämt så det känns osannolikt att jag inte skulle minnas detta.
Vid förkylning: 1. hångla, 2. se till att minnas det annars är det ändå lite bortkastat.

Marinera mera


Igår var det very very kallt ute. Dessa donnor måste vara fullkomligt marinerade i sprit utgår jag ifrån. Annars borde de ha frusit ihjäl. Inte nog med att de går klädda i ganska små plagg, dessa plagg visar sig vid närmare inspektion vara blöta. Hon i grönt var helt dyngsur längs med hela ryggen.
Exakt samtidigt går jag klädd i byxa, linne, skjorta och jacka och håller på att frysa till is. Och då är jag just nu ändå ganska varm av mig.

Försökte relatera till min egen student men vi hade vackert väder så de minimala kläder jag i så fall struttade runt i var på något sätt mer säsongsanpassade. Om än säkert lika fula och opassande i ögonen på tanter som jag...
Nåväl, mest bekymrad var tant, flickorna verkade helt oberörda.

14,14

har pratat med mäklaren som har fullt sjå med vårt hus. Stort intresse. Alla väntar ut varandra för första budet. Han har fått lägga undan sina andra objekt för att bara jobba med vårt. Jag känner mig nöjd med det. För nu...Visar ju bara på att någon sorts aktivitet pågår.

Intressant blogg idag. Om inget typ. Fräsigt.

11,57

Noll bud.

Högtryck.


För er som inte läser bloggen så ofta eller som är nya - så jobbar jag, Ellen, på en reklambyrå. En gång om året gör vi en stor katalog som går ut i kopiösa upplagor i hela Sverige. Precisionsarbetet är enormt och det finns ALLA möjligheter för fel att slinka igenom. Det är min andra katalog (eftersom jag bara jobbat här i lite mer än ett år) så man kan säga att det är rutin nu...mmm...

I år tänker jag nog skita i att ha en bild upp och ner, låta bli att ha stavfel i en rubrik och se till att jag slipper jobba på semestern. Vad tror ni om det? 

11,06

Noll budgivning. Men mycket kräkskänslor. Alltid nåt.

Dagens jävla skit 5

KOM IGEN NU BUDGIVNING!

Dagens jävla skit 4

Idag ska mr Alm åka på porsche-dag. Har ni hört något så löjligt. Det slutade iaf med ett praktfiasko när barn nr 2 insåg att han inte skulle åka på porsche-dag utan vara på dagis. PAPPA-PORSCHE, PAPPA-PORSCHE, PAPPA-PORSCHEEEEEE. Detta börjades när pappa Alm gick och har förmodligen inte avslutats på dagis än. Grattis fröknarna på avdelningen Kråkan.

Dagens jävla skit 3

Jävla skitbil utanför jobbet. Ful som stryk. Reklam för någon jävla dryck och till det behöver man tydligen en bil som spyr ut kopiösa mängder avgaser. 

Dagens jävla skit 2


Jävla-skit-Slussen. I den här gången, igår kväll, hittade jag. En bajskorv. Minst tre spyor, urinpölar i mängder. Jävlaskitjävlaskitjävlaskit.

Dagens jävla skit 1


Jävla-skit-väder. Fullt ös efter jobbet idag så jag tog bilen för en gångs skull. Det får det vara värt.