fredag 22 april 2011

Avstämning

Blev sådär med dagens planer...
Har krattat cirka tre kvm av tolv hundra.
Har inte satt upp några påskfjädrar
Har inte tagit ned julbelysningen
Har suttit ungefär fem sekunder i en loungestol
Har grillat korv
Har varit på Forum och handlat till barnen
Har varit på Forum och blivit avslöjad som snattare
Har sprungit en runda

Ganska skralt resultat, men det är ju en dag i morgon också!


Så det så sa Anna

Rövarstråt

Var just på Forum och handlade kläder åt barnet. Lyckades snatta inte mindre än två par byxor och ett par skor. Byxorna hade jag slängt i vagnen men glömt bort och skorna måste barnet ha lagt dit.
Larmet i butiken pep inte så jag märkte inte vad jag lyckats med när jag gick ut heller, utan det var en vakt som lite senare undrade om jag visste att jag hade larm kvar på kläderna. Då fick jag skämmas lite....

Jäkligt nöjd, sa Anna

Svär i kyrkan

Sådant otyg ägnar jag mig åt ideligen. Som nu t.ex: maken har handlat finkött i Hötorgshallen, hängmörad biff med ordentlig marmorering och redig kappa.
Men då vill jag ändå marinera! Så här ligger deras, barnens och makens, kött i det vita paketet och blir rumstempererat till grillningen senare. Bredvid ligger mitt fullt av smarrig gucka... Och gör detsamma! Mmmm....






Jag veeeeeet att det är waste of bra kött att slemma in i massa kryddor, men jag är ledsen. Grillat är godast med marinad! Särskilt min egen...

Å sedan ska jag göra sallad... M god dressing... Och kanske lite potatis i ugn... Det kommer nog ordna sig det här!


Så det så sa Anna

Oj!

Glömde visst städa grillen i höstas...



Lär ju vara well done vid det här laget... Fräsigt, fräscht och inbjudande!

Så det så sa Anna

Det spirar...

... I min örtagård.




Frostskadad Salvia från ifjol ich gräs, typ. Kanske lite gräslök om jag har tur...

Såg att de börjat sälja penséer och skit på Maxi. Men vis av erfarenhet skall inga krukor ut här före maj. Om ens då!

Så det så sa Anna

Min outfit i sommar

Kommer bli dessa stadiga, virkade hotpants!



Med härligt virkad fransväst.

Jag lovar, på mig, är det nog straffbart med dylik utstyrsel. Det är ju inte ens snyggt på den där spetan till modell!

Men då kanske jag kan göra barnens kusin sällskap med sin fotboja...

Så det så sa Anna

Not so nice i Nacka.

Här kommer ett inte så fluffigt BLÄÄÄÄ från ett just nu 1000-gradigt sovrum. Eller det är nog bara under mitt täcke det är 1000 grader.
Inga balkonger med azurblått hav här inte. Däremot kan jag erbjuda en 1,5 åring som suttit i min säng och skrikit i en timme. Och ätit två mackor och fyra satsumas. Skall vi säga 'byta lakan'? Ja, det ska vi!
Gårdagen spenderades på jobbet, i trädgården och på Maxi. Maken blev tvungen att hjälpa mig att lämna på dagis för jag kunde knappast köra bil... Ingen av dessa företeelser resulterade i någon form av pittoresk bild så det får vara. Eller, jag kan ju visa hur innehållet i ens kundvagn blir om man är bakissugen och egentligen ska handla bröd, mjölk, havregryn, grillkol, grillkorv, korvbröd och skosulor.



Kom dessutom hem utan skosulor.

Försökte skoja till det lite med rökta räkor, vitlöksbröd och skagenröra men maken bara frågade om jag köpt dem på västkusten eftersom jag var borta så länge... Ja vad fan dårå?

Idag har jag tänkt snygga till i trädgården lite, kanske ligga i en loungestol en sväng, grilla den inköpta korven, stoppa påskfjädrar i syrenen och eventuellt ta ned julbelysningen. Samt en löprunda. Gymet är stängt.
Känns som lagom ambitionsnivå.
Maken ska hoja, så jag får rå om krattan själv. Passar mig utmärkt. Barnen kan ju ha smitt helt egna planer som kullkastar mina, det är inte helt osannolikt. Till exempel så ska barnet få handla en leksak för sina sparade veckopengar (som för övrigt pappan tagit i brist på cash en dag), det lovade jag förra helgen. Så det blir väl en tur till Tippen också. Men mer avancerat än så hoppas jag inte att det ska bli!

Glad påsk på er!

Så det så sa Anna