söndag 13 september 2009

Nutella.

Jäkligt fräsig bild tagen i mörkret med mobilkameran.

Nutella kör en reklam nu på tv. "God morgon" säger en röst och så ser man en smörgås fullkladdad med nutella. Känns inte helt rätt i tjocksmocke-Sverige. Tror dom kommer få på skam för det. Vad tror ni? Känns omodernt och inte så korrekt.

Oxfiléchock.


Ni har kanske funderat på hur mycket oxfilé en kvinna på 35 år får i sig? Det kan jag tala om. Svaret är: JÄKLIGT MYCKET. Jag vet för jag har varit hos min pappa och fantastiska fru och ätit en biff Rydberg. Eller. Låt mig korrigera mig själv. Jag har varit hos min pappa och hans fantastiska fru och fullkomligt hällt i mig oxfilé. Ja då. Visst. Jag kan jag.

Nu är jag tillbaks i O.C (Orminge Centrum). Barnen är lagda och är sitter jag och tänker på, just det, oxfilé.

Bruuns Bazaar. Must have.

Jag har klämt på den här klänningen till ve och förbannelse. Hela sommaren. Så jäkla snygg men lite för dyr för mig tycker jag (ca 3000kr). Nu har den varit på REA ett tag. Undrar om det finns någon kvar. Annars kommer jag ångra mig.

Måste ha. MÅSTE!

Plastflamingo. På vår tomt. I Nacka. Passar fint. Heja Rosa plastflamingo. Fräsigt.

Uppdatering Las Vegas.


Min man och hans bror har landat i Las Vegas. Och checkat in på hotellet. Det är 30 grader - mitt i natten och dom har blivit uppgraderade till en svit med bubbelpool. Ja men va fan. Jag är jättejätteglad för dig älskling. Jätteglad.

SKITGLAD. Överväldigad. Helt fantastiskt kul. Skitkul. Jävligt roligt älskling. Mmm. Mmm...

Bebis? Flygplan?

Jag kan knappt andas...Med 1 vecka och 2 dagar kvar så är jag nervös. JAG. Hela tiden. Nu har det inte hörts något på ett par dagar. Jag vill inte ringa och tjata för Anna hör ju av sig när bebis kommer. Men på något vis så stiger iaf spänningen.

På annan oros-skala har jag min man med bror. Som flyger 19 timmar i flygplan. Som jag hatar. Jag fick sms att dom landat i Philadelphia och allt allt har gått bra. Sen är det ju bara resten av resan till Las Vegas kvar. Usch.

Någon av er. Hör av er!