måndag 13 februari 2012

Bråttom...

Jättejättebråttom. 5 meddelanden på 2 timmar nu. Bäst jag går iväg och lämnar blod då.- I min lilla värld av blommor/Ellen

Ont i magen.

Jag har magknip. Jag vet inte om det är en oro eller om det är stress eller om jag är på väg att bli sjuk. Obra är det vilket som - i alla fall.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Sjukfrisksjuk?

Var just hos doktorn...


Visar sig att bebisen antingen är helt frisk eller så har han scharlakansfeber. Jaha. Tydliga besked med andra ord. Men jag är faktiskt nöjd med det.

En reflektion. Varför är läkare alltid så tufsiga?

SL

Antalet bussar som borde kommit sen jag ställde mig här för 21 minuter sen: 4st
Antal bussar som kommit: 0
- I min lilla värld av blommor/Ellen

Effektiv väckare

Jag var i och för sig vaken, för jag hade härjat med bebisen i ungefär en timme redan men jag låg halvt om halvt under täcket och stormös med en varm och febrig liten kille när någon plötsligt häller ett glas vatten över ansiktet på mig! IIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
Inte min favorithändelse idag. Det säger jag redan nu!
Barnet skulle vara snäll och hämta vatten till både sig och bebisen och tyckte tydligen att vår säng var det optimala stället att dricka på. Men två fulla glas blev lite för mycket att balansera bland alla ben i sängen och så gick det som det gick. Jag kom i alla fall upp så jag fick börja den här dagen av vab och städning i tid...Det kanske vart helt okej ändå?

Eller?


- I min lilla värld av blommor/Ellen