torsdag 14 juli 2011

Landskrona.

Jag har samlat ihop mig efter Båstad. Det var inte det lättaste. Malin vet hur man partajar. Jessica vet hur man partajar. Jag? Not so much. En morgon från helvetet har jag upplevt. Dock så blev jag besudlad med provtryck som gjorde att jag var tvungen att sansa mig. Dåligt. Och bra på något vis.

Nu är jag iaf i Landskrona hos min svåger. Snart ska jag bli matad. Bra.

p.s. I Båstad har man inte bartenders. Där har man startenders. Jätteroligt.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Blåst

Insåg när jag smorde in bebisen med solkräm att han har en stor brännblåsa på ena benet. Förstår inte riktigt hur det gått till. Grillen eller ett väldigt långt snöre som någon råkat dra utmed benet. Inget av dessa ser jag när det kunde ha hänt... Osedvanligt blåst Succémamma idag!Utsikt

Vissa dagar är den vackrare än andra!
Bankkort

Igår fick jag nytt VISA från en av de fyra bankerna jag har VISA-kort hos (ja, det är där jag har lön, där jag varit anställd, där maken är anställd och så Ellens och mitt lyx och flärd konto).
"För att giltighetstiden snart gått ut eller att du av annan anledning beställt ett nytt kort."
Det gamla vanliga med andra ord.
När jag skulle byta ut det gamla kortet i plånboken noterade jag att dess giltighetstid var till 0614. Det är ju inte så jättesnart. Kollade på det nya kortet. Det gäller till 0613. Konstigt - det är ju lite snartare det...
Och båda har chip och likadana remsor och allt annat lika.
Tänkte att de kanske noterat att jag inte längre är anställd, men det är skickat från Personalbanken...
Ja, ja det gamla kortet är inte ens aktiverat så vad spelar det för roll om jag får ett med kortare giltighetstid? Jag lär ju inte börja använda det kortet heller. Orkar inte ringa och fråga... Men tycker det är lite knasigt.