måndag 27 juli 2009

Förresten. Jag jobbar ju ändå med reklam...


Jag vill säga: Hotel Kaiserhof i Münster. Klicka här! Fräsigt som attan!

Champagne och lyx. Lyxlyxlyx. LYX!

Idag har vi varit i champagne och fyllt på förrådet. Det har gått över förväntan med två barn. I vanlig ordning fick vi iaf åka och fylla på luft i däcken. Så är det när man köper typ 100-150 flaskor.

Vinrader från Moet Chandon.

Vinrader från Diebolt.

Isabelle på champagnehuset Diebolt berättade att hon har mycket svenskar som kommer och hälsar på. No shit, Sherlock. Jag noterade flera snusar på gården där jag spelade kula med barnen medan champagne inhandlades.


Vi har bara kommit halvvägs med lastandet på den här bilden. Kan man tänka...


Idag bestämde jag middag. Faktum är att jag tog över dagen från och med mr Alm varit på sina champagne-hus. Jag började med att åka till ett nytt champagnehus som ingen av oss varit på förrut. Efter det vägrade jag fler hamburgare och då fick det bli kinarestaurang i liten Nederländsk håla. Mycket bra.

Sist men inte minst bokade jag hotellrummet också och tänka sig...

Vi bor nu i ett rum som är ca 50 kvm i Münster, Tyskland. Vi har en stor Kingsize-säng och barnen har en dubbelsäng. Vi har tv. Vi har en walk in closet-garderob. Vi har ett badrum som är stort och fräscht fullt med spa-produkter. Vi bor så jäkla bra. Så går det när JAG bokar. Hur det går när mr Alm bokar kan ni ju se på gårdagens faddäs. Jag bokar 4 stjärnigt för 1100:-. Han bokar 2-stjärnigt för 800:-.

Jag antar att glamouren ligger i blodet. Some got it, some dont. I got it. And I know for a fact that Anna got it too. Vi är liksom gjorda sådana av naturen. Vi söks till det glamouriga.

Lyx. Lyx. LYX. GLAMOUR.

GOD AFTON. NU SKA JAG LIGGA PÅ TVÄREN. ELLER MÖJLIGTVIS BREDDEN, I SÄNGEN OCH NJUTA AV HOTELLRUMMET.

Tour de Suède

Idag har vi jagat cykel åt pappan. Det innebär att jag suttit med denna utsikt i ungefär 1 timme och 40 minuter.


Först åkte vi till Cykloteket, där pappan var i ungefär 30 minuter skulle jag gissa. Sedan åkte vi till Cykelkedjan, där han var i en kvart. När han kom ut frågade jag:

Jag:Hade de inte vad du ville ha?
Pappan: JO, på båda ställena.
Jag: Men varför handlar du inte då?
Pappan: Jag måste fundera.
Jag: Vaddå, så nu skall vi hem och fundera tills dess att alla cyklar är slut och sedan skall du gräma dig över det och så skall vi tillbringa x antal helger att jaga efter ny cykel nu då?
Pappan: Eh, jaaaa... eller?

Man kan väl säga att vi vände bilen på stört och åkte till Cykloteket igen. Där jag sedan satt och väntade och väntade. Med en stinkande sopbil bredvid bör tilläggas. Och då skall ni också veta att semesterns allra första dag tillbringades på Söder för en timme på CykelCity.

Efter shoppingen frågade jag om han var nöjd.
Pappan: Jag är jättenöjd med allt förutom att jag inte handlade på Cykel City.
Som om det spelar roll så länge man får den cykel man vill ha. Men det är tydligen där alla riktiga racercyklister handlar och sådant är tydligen skiiiiiiitviktigt.
Nu skall det bli ett nöje att se hur mycket det cyklas framöver.