fredag 16 januari 2009

Runar, Runar, Runar


Du ligger risigt till! Lika många röster på dig som på alla övriga tillsammans. Vi packar våra sekatörer i väskan, för den dagen vi stöter på dig har vi ett uppdrag. Stroganoff är en idé, müsli en annan vi fått av en trogen läsare. Be ware.

Fräsigt i ordets rätta bemärkelseHär kommer något jävligt exklusivt och fräsigt. En anekdot i MSN-form:

Ellen säger:
Kommer du inte ihåg när vi var i gamla stan , på järnet? Och sen söp jag bort min vita tröja (också AW tror jag) och sen spottade jag på dig på slussen?
Ellen säger:
Ja, så jävla flååådiga. Jämt. Alla måste älska oss. Jämt
Anna säger:
jooo, men jag hade glömt att du spottade. Varför då?
Ellen säger:
hade du glömt det?
Anna säger:
Det var då vi drack så jävla äckliga drinkar med päroncognac i när vi typ tänkt oss piggelin
Anna säger:
japp, jag tog nog inte så illa vid mig
Ellen säger:
ha ah ha...det som vi har pratat om så många gånger. Kommer inte ihåg. Jag spottade för att jag hade något i munnen har jag för mig...
Anna säger:
men nu när du säger det så kommer jag ihåg det
Ellen säger:
men jag slutade typ aldrig...
Anna säger:
just det. ha ha ha! Så jävla roligt. Bara rakt ut rakt på mig
Ellen säger:
Ja, jag tänkte väl det. Även den kvällen är diffus. Men fräsig.
Ellen säger:
Ja, exakt. INTE OKEJ. Då kanske klockan var typ 8.
Anna säger:
men gick vi inte vidare efter Järnet har jag för mig?
Anna säger:
för att drinkarna var så äckliga? Typ någon annanstans där?
Ellen säger:
Förmodligen så gick vi vidare. Jag kan inte bara tänka mig vad det skulle vara. Kommer inte ihåg.

Någon gång, kära läsare. Om ni har tur. Då kanske ni får följa med på AW.

Så extreeeemt fräsigt

Har ni läst gårdagens Resumé? Fantastiskt flopp-inlägg. Helt ovärderligt faktiskt. Lars Wirtén på Wirtén PR & Kommunikation, säger så här:
"The Pirate Bay som surnar till på att Ordfront har snott deras logga till omslaget på boken Piraterna. Visserligen inte av strikt juridiskt upphovsrättsskäl, men för att bokaen inte är biografin över TPB. TPB har byggt ett varumärke. Det är värt något. Och det vill inte TPB att andra ska snylta på. Exempellöst självmål."
HA HA HA HA!!!!!!! Så jävla bra. Allt skall man få gratis, med undantag av det som är mitt förstås, eller vaddå? The Pirate Bay kan gå och bajsa. Välkomna till verkligheten.

Fjeda'

Jäkligt fräsigt.
Det begav sig på den tiden då båda fräsiga var barnlösa. Ut på stan med några andra galanta damer en kväll. Det skulle bli en helkväll. Fast det var egentligen tänkt som en simpel AW, men vi ville mer. Sågs efter jobbet. Glömde äta middag. Var var vi? Buddha Bar? Det var sommar så vi satt ute. Det var tre andra tjejer med. Alla drack vi en rackarns massa glas. Sisådär en 45 st var, sa Ellen just. Så så måste det ju ha varit. De övriga tre var lite smått fåniga. De drack dagens. Vilket påfund! Spä ut de gyllene dropparna. Borde vara förbjudet.
En av tjejerna var danska, och lärde oss en massa bra och användbara ord. Det enda som lyckats lägga sig på minnet var fantastiskt bra; fnuleman. Som betyder navelludd ungefär. Enligt henne i alla fall. Ypperligt fräsigt.
Blev av glasen en smula glada i hågen. Knatade vidare till Riche. Där beställde vi naturligtvis in en flarra skumpa, hur skulle det annars ha sett ut? När den var urdrucken och det egentligen var dags att starta kvällen på riktigt, någonstans vid pass kl 23, då var tanterna Fräsigt så på pickalurven att de var tvungna att tacka för sig och gå hem. Via Burger King. Jäkligt fräsigt. De andra festade vidare i natten och såg sig som segrare. Men det klart att det var vi riktiga krigare utan utspätt som egentligen vunnit slaget. Må så vara att det slutade tidigt, men det var roligt så länge det varade. Kan garantera att vi hade roligare än vad de hade i alla fall.
Jäkligt fräsigt.

Ser trist ut


...men smakar smaskens. En smördegsinbakad kyckling med en massa annat gojs i paketet.

Obeservation.

1) Fräsigt - REA på NK. Bra REA på NK. Bra. Mycket bra.
2) Tomt i Ellens plånbok. Inte bra. Jävligt dåligt faktiskt
3) RealisatioNK. Vart är den? Nu är det bara Realisation. Man undrar...

Apropå pump

I det här huset är barnet extremt fokuserat vid ploppen, inte pumpen. Dagarna i ända skall det ältas. "Pappa plopp, morfar plopp, farfar plopp!" Japp, så är det. "Mamma plopp?" Näe, mamma har inte plopp. "Hmmm...................mamma sippa!" Sedan hasplas varenda bekant - och det testas huruvida denne har snopp eller snippa. Känns ändå som om vi kommit ett steg på väg. Förut skulle man smaka på allt för att ordna in det i sin lilla värld. Nu artbestämmer vi med plopp och sippa. Lite svårt bara när vi kommer till bilar, nallar och sådant. Men där har jag tagit mig friheten att vara min egen Linné. Volvo har plopp, BMW sippa. Etc.

Dålig koll

Var på Cadierbaren igår. Ju. Beställde ett glas Dr Loosen Bernkasteler Kurfürstlay Riesling Spätslese 2007. Som för övrigt kostar 109 spänn flaskan på Systemet, men 149 spänn glaset där. Fick något helt annat. Tur att inte jag betalade men det var i alla fall inte det jag ville ha men kyparen hajade ingenting. Jurtschitsch fick jag istället. Ett okej vin men jag ville ha det sötsliskiga i den förstnämnda och inte det surbubbliga i den andra. Aldrig får man vara nöjd.
Snacksen sedan. Vi var 13 pers. Då ställer man fram en mikrominimal skål med pretzels (typ en halv cocotteform) och en likadan med jordnötter och en likadan med chips. Alltså ingen av oss hade ju ätit och klockan var cirka 18. Jag ensam åt upp rubbet. Kan de inte hysta upp några rejäla byttor bara? Dåligt. Men vi fick kyparen att springa gatlopp fram och tillbaka med sina miniskålar istället. Inte mer än rätt.
Björn Gutsafsson d.y. var där i soffan bakom mig för övrigt.

Mer pump...

Jag: Ska vi bada dig också då, då tar vi av dig blöjan
Barn 2: Där finns pump, min pump
Jag: Japp, även idag...
Barn 2: Pump...
Barn 2: Jag har pump. Och snopp. Snopp sitter fast. Vart är pumpen?
Jag: Bakom snoppen
Barn 2: Åhhhh, dääääär är pumpen mamma
Barn 1: När pappa tankar bilen, då gör han det med en pump, fattar du mamma?
Jag: Ja, jag fattar
Barn 1 tar med barn 2 till spegeln.
Barn 1: Båda två sitter fast
Barn 2: Pumpen sitter fast, snopp sitter fast i pumpen
Barn 1: Men mamma har ingen pump

I mitt stilla sinne tänker jag att jag är SKITNÖJD med att jag har 3 karlar i huset.