onsdag 29 juni 2011

Kletpaj

Smuldeg gjord med flytande margarin saknar lite av de smuliga egenskaperna...Men det var det enda helt mjölkfria som funkar för barnens kusin... Och det lär ju smaka samma!

Puh!

Ett snabbt glas på balkongen hinner jag tydligen mitt i allt stök. Var kom för övrigt stöket ifrån?Det är väl inte jul NU?

Väääärdo!

Måste ha med oss matsäck i morgon... Har totalt härdsmälta och orkar inte tänka eller fixa...Pinsamt!
In i ugnen nu och ät kall i morgon! Ja, det finns banan oxå!

Räkfest
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Missade två tåg!

På grund av stopp i t-banan missade jag både 16.40 och 17.00 tåget. Sitter nu och väntar på att 17.22 ska gå... Suck. SL kan dra något gammalt övrr sig! Stopp i tågen verkar vara min melodi just nu.
Har i alla fall något läskande med mig!Och en iskall Loka.
Och något roligt att titta på!


Vad är grejen med hans huvudbonad??

Nä, gå nu tåget! Jag vill hem!!

Stämplat ut!

Kan inte minnas att jag någonsin tagit semester så här tidigt förut... Säfsen med släkten i morgon, det är därför semestern blev så tidig. Jag brukar luta mer åt augustihållet. Men, nu har det alltså skett. 32 dagar ledigt hägrar. 32 dagars vin, slappa och bad. 32 dagar av bli galen på familjen. 32 dagar av att skrota runt i fula kläder. Hurra!!
Firade in det hela med en tripp på rean på Wink! Lite färgglada sommarklänningar till sunkgarderoben, check!
Nu vill jag hem och kasta mig i en solstol och dricka vin, men istället ska jag låta maken dra till Systemet utan barn (hade tydligen skitit sig i måndags när han försökte med barn), under tiden ska jag se över packsituationen och inköpslistan till resan i morgon, sedan åka på posten (Ica) och sedan baka paj och sedan packa och fixa tvätten... Kanske hinner jag med en skvätt vin i flygande fläng... Och lite mat...
Höjdrädd?

Dagens outfit

Dagens outfit har två kardinalfel!
1. Den kräver underklänning. För varmt för det idag.
2. Jag ser ut som om jag är i 5:e månaden. Kan vara fint om man är det. Det är jag INTE!!
Mina 50 armhävningar kommer att få sällskap av 7000 situps! Apa!
En dag kvar

Målade köksgolvet igår. Det var hett som fan! Kunde ju inte ha fönstren på vid gavel heller eftersom jag inte kunde stänga dem sedan. Men det gick bra och jag klarade mig från att måla in något viktigt. Dock hade jag glömt att äta middag och med endast en box flingor och några vingummin ägnades resten av kvällen åt jakten på mat... Blev baguette och prosciutto från Ica. Mums!
Väggen blev dock inte slipad... Och lampjävulen i badrummet är inte bytt... Blir väl att byta badrum istället till slut!
Ventilskiten orkade jag inte heller med. Men nu har jag snart fyra veckors semester att pyssla hemma, så det ska nog lösa sig.
Vaknade med ett leende på läpparna i morse, utan skrikande barn, det var lyxigt!
Sedan tog jag t-banan till Hötorget istället för Östermalmstorg för omväxlings- och promenadens skull.
Några få skälvande timmar kvar på jobbet nu bara... Och bara ett möte som jag redan förberett. Kan knappast bli bättre!
Matförgiftad.

Stora är typ matförgiftad och hemma med sin mormor. Då får jag, Lilla med mig till jobbet...Lilla och sparkcykeln. Vi ska sparka oss från Slussen till jobbet. Deluxearrangemang. Om ni frågar mig!

- I min lilla värld av blommor// Ellen