onsdag 30 mars 2011

Det här var udda!

Jag går först från kalajset! När hände det sist? Har det någonsin hänt?
Vi har haft jättetrevligt, svårt att missa med ett gäng tjejer (galanta damer?), men jag är så hysteriskt trött! Fryser så jag skakar och håller fullständigt på att rämna. Bäst då att försöka forsla sig till bingen medan man fortfarande sitter ihop.
Var mycket allvar idag också, sjukdomar och annat - så inte bara barnsnack som det annars ofta blir.
En av tjejerna fick tidigare idag besked att hon lider av MS. Andra gången denna veckan den sjukdomen dyker upp i samband med ung kvinna. Tråkigt! Men en annan av mammorna jobbar med läkemedel på Pfizer så hon gav mycket tröst om bra mediciner - att det inte alls är samma sak som för 10 år sedan att få diagnosen nu. Låter ju bra, men det klart hon mår pyton nu ändå. Man ser ju gärna det värsta, åtminstone i början. Ja, sedan blev det massor av snack om döden innan vi gick vidare till politik, bara för att bryta av.
Låter inte som en vidare kul kväll men det var det. Nu är tåget snart framme på flåådiga Solsidan och jag skall ut och hacka tänder igen. Och försöka undvika min granne, för jag orkar inte prata - men det kommer inte att gå, eftersom vi är de enda som ska år vårt håll. Suck!

Over and out. Anna

2 minuter till godo!

Men jag har en sur fralla till middag och världens lamaste gå-bort-present. 3 chokladkakor av olika kvalitet inslagen i en pressbyrån-påse! Känner mig som en unkis, typ. De andra mammorna kommer att ha varit på Handelshuset, Bruka, eller vad det nu heter, East Coast blablabla som jag aldrig fattar vad det är. Prylar och pilates eller något. Nåväl poängen är att jag suger. Som vanligt. När jag inte rockar....

Och att jag kommer att uppnå både 1 och 2 enl nedan ändå! Typiskt!

Så det så sa Anna

Skvallerkväll på G!

Ikväll är det vin och ostkväll hemma hos en av mammorna från barnets föräldragrupp. Bara mammor så klart. Jag är väl medveten om upplägget som ju enl ovan är just ost och vin. Men jag riskerar ändå att begå två kardinalfel:
1. Jag har inte ätit
2. Jag har inte köpt med mig något.

Tåget går om 12 minuter, har jag tur hinner jag lösa båda på Konsum på Slussen. Har jag otur så är jag 2: oförskämd och 1: aprak.
Varken eller passar sig riktigt i sammanhanget. Är nu vid T-centralen så det KAN gå...

Pulsen börjar öka...

Ja, men M, du ser - det är ju träning! Har försökt intala någon att kvällens aktivitet räknas som träning eftersom det är min träningspartner som står för kalaset, men M går inte på det... Konstigt!

Gamla Stan, 8 minuter...


Så det så sa Anna

Dagens lunch.

50 kg köttbullar på Prinsen. Minst. Tillsammans med en leverantör. Jag vill kräkas. Fast det var precis vad jag behövde.


- I min lilla helvetesvärld av blommor// Ellen

Groggy

Vi släppte ned en kolsyretub för trappan på jobbet för några veckor sedan. Marmortrappan gick sönder. Nu lagas marmortrappan. Det luktar illa när man lagar marmortrappor. Och intensivt. Att dörren till kontoret är stängd hjälper näppeligen. Vill kräkas lite... men låter bli för den allmänna trevnaden. Vi släppte den inte med mening... Så det så sa Anna

Födelsedagsbarn!

Idag är det en stor dag. Ellens Stora fyller år och inte vilka år som helst utan hela 7 stycken. Ellen, hur var det nu, var du 18 när han föddes? Måste vara så. Inte är du mer än 25 idag?

Stor kram till Stora och ännu större kram till dig - det är ju du som står för den Stora bedriften!

Önskar Anna

Favorit i repris


Fråga 1: varför har jag inte koll på spaden?

Fråga 2: varför har jag inte städat ur spisen?

Undrar Anna

PS Nu när jag sitter vid skrivbordet på jobbet funderar jag också lite över varför jag glömde städa upp. Dumt. Allt det där kommer att ligga runt hela huset inom 3 sekunder i eftermiddag. Fnas.

Ovanlig dag

Vaknade av skrikande barn som vanligt. Är lite låg idag och det molar lite här och där vilket inte tillhör vanligheterna när det gäller mig. Inte som när jag vaknar och har drömt att mamma lever för då sprutar tårarna och jag är hejdlöst otröstlig, bara en uschlig känsla av ont i hjärtat.
Natten har varit full av vakna barn och egna funderingar. Mellan dess har jag ändå sovit hyfsat gott.
Funderar gör jag inte för mycket, har inte tid, lust eller läggning för grubblerier. Men någon gång kanske man bör inventera innehållet i hjärnbarken och jag har väl kommit någonstans på väg. Glad att finna att skallen inte är tom i alla fall. Inga större monster hittades heller, men en del småknytt. Kan man spraya med Raid?
Nä, upp och hoppa, dagen kallar! Får plocka upp humöret under vägen.

Kram på er!


Så det så sa Anna