tisdag 7 juli 2009

Och utan hood...

så kan man ändå shoppa på NK. Bra där Ellen.

Hoodjävel


Jag är på jakt efter en hood. En blå. Ljusblå eller navy-blå. Utan dragkedja. Letar efter märken som typ Frankie Marshall, Tommy Hilfiger, Gant, Ralph Lauren, Peak, Sail racing eller kanske Tripple five soul. Men icke någonstans. Helt sinnessjukt. Så jag säger så här:
Visste ni att Stockholm förmodligen är den ENDA JÄVLA STAD PÅ JORDKLOTET som inte säljer schyssta hoods för tjejer som är i blått och utan dragkedja. Fräsigt som fan. Jag är maxretad!

P.S. Om någon har något tips på butik som kan tänkas ha hoods av ovan sort och som inte är: NK, Åhléns, PUB, Peak Performance, Gant, Stadium, Intersport, Ralph Lauren, Sport-Johan, Red Devil, Team Sportia, Alewalds, The North face, Naturkompaniet, JC, Haglöfs, Igorsport, Diesel, Replay, We, Natalie Schuterman, Tommy Hilfiger, Boomerang, Levis, Carlings, Timberland, Sea Life, Helly Hansen eller U-turn. Vänligen hör av er. 

P.S igen. Varför jag inte beställer den på nätet? För det finns inga där heller och dessutom vill jag ha med mig den på semestern som börjar om några dagar. 

Fuldag.

Idag har jag en fuldag. Men det känns ändå okej. Jag syns inte när jag går ut för jag har ful-jacka i Stockholms-färg (grådassig) och gummistövlar. Smyger runt. Så ser du en kuf och bor i Stockholm så kan det vara jag :)