onsdag 6 januari 2010

Hjäääääääälp. HJÄÄÄÄÄÄÄLP!

Hon spricker. Snart. Hjälp!

Jäkligt lugnt i Nacka.

Anna åker skidor i fjällen. Jag ligger som ett streck i sängen och är sugen på något men orkar inte ta i itu med det. Lika bra det tror jag. Om fem dagar börjar jag arbeta igen. Känns som en skräckblandad förtjusning. Men jag måste säga att jag längtar efter att göra lite reklam igen.

Birgitta Elvysdotter - välkommen till oss.

Vi är glada över att ha dig här!

Grädde på moset?

JA JAG VEEEEET JAG SKAAAAAAAAAA BLI SUND. Låt mig vara!

Ångest.


Detta är min största ångest just nu. Snart 24 timmar utan vatten... Barnen börjar dagis imorgon och det fungerar icke att lämna ifrån sig två lortungar. Så jag åkte hem till mamma i Bromma (läs: andra sidan stan) och badade mig själv och barn samt tvingade alla att kissa i förbannelse. Så att vi ska slippa kissa här. För då måste man spola med smält is.

Dagens bonus är att man blir så jäkla glad över små små småsaker när man är av med en grundläggande sak; när vi var på korvkiosken och åt lunch idag så ville stora bajsa. Jag som HATAR offentliga toaletter blev så glad. Nu slipper vi ju bajsa hemma (läs: nu slipper mamma tassa ut, hämta snö, smälta på spisen, se korvar i toaletten och spola "manuellt"


- Posted using BlogPress from my iPhone

Elen som tog vattnet.

Igår hade vi middagsgäster. Så gick strömmen. Allt blev svart. Ugnen med potatisen la ner. Diskmaskinen blev inte klar. Allt försvann. Det var Boo energi som hade problem - som åtgärdades efter typ en halvtimme. Men efter det mina vänner, efter det slutade vattnet att funka. Vi har borrad brunn med pump men pumpen vägrade pumpa. Så. Nu sitter vi mitt i drivor av disk och luktar illa och den som vill bajsa får helt enkelt hämta snön vi har smält på isen och hälla i toan.

Jojjomänsan. Det ska vara lyxigt att bo i stort hus i Nacka. Deluxe och fräsigt!

Ännu en ljuvlig bloggmedlem!

Välkommen Susanne! Välkommen till oss!