lördag 20 augusti 2011

Städmusik

Min städmusik står sig inte riktigt mot Ellens...
Hardcore sugning

Nu tar jag fan allt!Bara det att påsen blir full så fort!!

Så!

Bilar 2 sög. Sen åkte vi och handlade lite. Den här gången blev det 330 spänn för 2 kassar och 1 flingpaket under armen. Mycket bättre. Min fråga är: Går det att handla för mindre än 300 spänn när man går in i en matvaruaffär?

Jag kan inte det. Det är alltid något "dyrt" som ska handlas; maskindiskmedel, tvättmedel, ost eller så. Då blir det 300. På en gång. Alltid. Utan undantag.
Sen åkte jag hem och matade rovdjuren. Och nu är det egentid för moi.Jag utnyttjar den bra. Hörde jag skål?

Dagens outfit (för det vill ni väl veta?): Nya mjukisbyxor på rea från Ica Maxi, Linne - Ralph Lauren, tatuering gjord av Dock Forest, på Dock Forest, typ när jag var 22. Give or take 1 år. Rosevin - slattar från Singelmamman. Träningsvärk från bindgalen PT.

- I min lilla värld av blommor/ EllenDen funkar!

Var kommer de ifrån?

Här brukar jag ha Max en till två pers framför i kön. Men inte nu... Och likadant var det igår...What?

Höststjärna??
Nää, icke!!

Huset är städat.

Städa hus gör man bäst med städmusik:
Nu drar vi och kollar på bio, jag, Stora och Lilla, medan deras far spelar KM i golf. Sen måste vi handla färska blommor.
Det ser så dött ut annars i mitt sterila hem.

Nu:

Och.
Stora fotar mig oavbrutet med min iphone.
På bilden: Mamma på väg mot kameran...

Ridå.

- I min lilla värld av blommor// Ellen


Morgonbio

Bebisen har en, förmodligen ohälsosamt, stor hang up på Blixten McQueen. Det är det första han ylar om på morgonen och det sista han dillar om på kvällen. Däremellan jiddras det ändlöst...
Så sedan kl 7 ligger jag på soffan och tittar på denna, i och för sig inte helt usla, film för 2534768:e gången.Pappan ska ut och gå caddie åt herr Alm i detta ruskväder. Verkar bli blött... Men KM är KM trots allt.

Jag ska städa och fixa dela dagen. Det är bestämt sedan gammalt. Men huvudvärken jag inte blir av med känns inte som pricken över i direkt...