måndag 9 februari 2009

Guess what?!

Här är en jäkligt fräsig bild jag har kommit över under oklara omständigheter. Visst är den fin? Men vad är det? En köttbit? En tuggad godis? Lite hjärna? Eller vad?? Var kommer den ifrån? Den är i alla fall cirka 3 cm hög eller så...

Hermès rular


Okej guys and dolls. Hermès verkar vara grejen för oss. Jag har hittat en liten väska jag vill ha för ynka 57.000 och Lilla Y en för blott 39.000. Fräsigt som fan. Måste gifta om oss tror jag.

Nåväl, spridda skurar bland övriga märken, men 7 av 12 gav ett ganska entydigt resultat för en gångs skull.

Nu nya aktuella frågor på gång!

V-berg och Lotta! Dessa trogna läsare...

Ni är vinnare av vår tävling! Inom kort kommer en bodylotion (till Lotta) och en hudkräm (till V-berg) att landa nära er. 

Grattis och tack för att ni läser och kommenterar! Det ska löna sig att hänga på vår Fräsigt-blogg!

Typiskt

Apropå skidåkning. Killarna i pappans gäng fyller alla 40 i år utom en som fyllde förra året. Men när de kommer upp till Åre så tror de ju så klart att de är 18 igen och skall stajla och hoppa och greja. Så klart en av dem bryter benet. Kändes nästan givet redan innan. Bara glad att det inte var pappan för det hade ju satt käppar i hjulet för min lata-plan för nästa helg.

Skithelg

Ja, alltså! Min helg har inte varit lika flådig och full av relax som familjen Alms inte. Pappan har varit i Åre hela helgen och åkt skidor (sedan i torsdags) och jag har varit ensam med barnet. Till saken hör att jag är så fruktansvärt trött att jag gärna legat i ide hela helgen, men min drygt tvååriga lilla kille tycker inte det är en läcker sysselsättning.
Det har varit en enda lång kamp om livet skall jag säga. Har gått och lagt mig när han gått och lagt sig. Men inte kunnat sova för min förbånkade hosta.
Nå i alla fall. Fredag kväll var ju helt händelselös helt enligt planerna. Lördagen åkte vi till Mio och införskaffade lite livsnödvändiga prylar som aldrig blir av när pappan är med. Därefter en sväng till McDonald's (barnet tror att det är det enda alternativet till lunch på lördagar), så lite handla mat. Barnet somnade i bilen och jag lämnade honom där när vi kom hem, men slängde in en av våra två walkie talkies som har babywatcher funktion. Bara det att batteriet tog slut på den jäkeln. Så när jag kommer ut till barnet sitter han och skriker hej vilt stackarn. Därefter blev eftermiddagen sådär. Vi hängde lite ute i trädgården och lekte med snöslask och därefter blev det pizza till middag. Man kan säga att det inte är någon skillnad på dieten för barnet om det är mamman eller pappan som är hemma i alla fall.
Igår var vi på födelsedagskalas. Det var lite kul, för barnet behövde leka av sig. Föremålet för kalaset hade dock inte lust alls utan satt mest i mammas knä. Det hindrade ju inte de andra från att leva rullan i och för sig. God tårta och kakor var det så även mamman tyckte att livet lekte.
På kalaset var en liten tjej på sisådär åtta månader. Henne ville barnet krama hela tiden. vid ett tillfälle pussade han av henne allt björnbärskladd. Vilken högvinst! Hångel och godis på en gång.
Kvällen försökte jag få att gå på soffan men det var ju inte barnet helt med på.
Pappan skulle komma hem vid pass 22 eller så har jag för mig. Vid 02 i morse stolpade han in. Vid 05.20 vaknade barnet. Mamman får aldrig sova. Men nästa helg, I tell you, då lyfter jag inte ett finger!

Godis-skor

Om jag kunde gå i sådana här höga så hade jag ju självklart haft ett par. Gå, äta, gå, äta.

Saknas det inte något här?

Det här är min högra arm. Pryds av ett Hermés-armband. Jag vet inte men jag tycker att jag borde ha ett liknande sånt till. Antingen att komplettera på armen eller att alternera med.


Det här är min vänstra hand. En förlovningsring och en alliansring (även kallad kattguld av mig och Anna. Jo, både Anna och jag är klädda i kattguld och grus). Skulle det inte vara schysst med en solitaire. Typ en 2 caratare? Det skulle lixom sätta pricken över i:et. Hör ni det mr Alm och mr Trygg!

UPGRADE US!