måndag 5 april 2010

Dag 5 i Nice.

För det första. Man förstår inte hur mycket sömn man saknar förrän man får sova tills man bara sover och inser vikten av sömn. Jag sover runt 14 timmar per dygn här. Minst.Men.Jag gör såklart andra saker också. Idag körde jag, pappas fru och Lilla till flygplatsen för att lämna av pappa. Han flyger hem idag och vi andra imorgon. Efter det körde vi och handla middagsmat för att sen lämpa av det hemma.


Efter det åts det en ljuvlig lunch på en restaurang nära Place Massena. Det strosades och shoppades en kofta och en tröja och gicks bland alla fina affärer vid Rue Paradise (ge mig allt. Nu. Tack).Nice sjuder av vårliv och jag vill inte hem imorgon. Jag VILL INTE! Jag vill hem till Stora. Och till min man. Men jag vill inte hem till Sverige där det är 21 grader svalare. Jag vill inte ens jobba (jag som gillar det annars). Jag vill inte sitta på bussen in till stan på onsdag och jag vill inte hämta och lämna på dagis. VILLINTEVILLINTEVILLINTE! Jag är van vid glamouren nu. Jag behöver nämligen bara leva några timmar i glamourens tecken och sen är jag en fullfjädrad glamourmänniska. Anpassningsbar skulle jag säga.

Hjälp. HJÄÄÄÄÄLP! Hur stannar jag kvar utan att någon märker att jag inte kommer hem och hur håller jag mitt konto på jämna 12.000 euro varje ny vecka?( Jo. För det är den summan jag nog kommer behöva här nere. För jag såg ett (läs: nio) par Louis Vuittonskor jag VILL ha. Sen såg jag en Chanelscarf som is to die for. Sen såg jag en aldeles fantastisk klänning från ZAPA. Och en kavaj och en kofta från 1.2.3. Så.
Fill me up, banktjänsteman.) BRING IT ON!