torsdag 2 april 2009

Löss.


Det går löss på dagis. Jag har klippt barnen korta och är helt manisk med deras hår. Idag kom det. Barn 1 har fått löss. Jag får paniiiiik. Jag får aldrig myggbett, fästingar och har aldrig haft löss. Mannen i huset fick åka och handla luskam och medel. Barnen fick sitta på varsin handduk tills han kom hem. Sen luskammades hela familjen. Bara barn 1 har drabbats verkar det som. SÅ JÄKLA ÄCKLIGT. 

Lortskopor - håll er hemma. Det sägs att det inte har med hygien att göra. Det sägs också att man inte behöver tvätta sängkläder och så. Det tror jag vad jag vill på. Varenda tygbit får nu se sin utmaning i tvättmaskinen. Jag är förkrossad! Och äcklad. Och det kliar. Överallt!

17 glada röster.


Dom flesta verkar tro att våren är runt knuten. Själv tror jag att den är uppe i Kung Bores rumpa eller möjligen i Cindy Peters mage. Vilket iof gör att den kommer sluta där Kung Bore har den just nu. Ja. Ni förstår. Missa inte vår nya enkät. 

Törstig

Har filosoferat lite. Det sägs ju att man kan ha roligt utan sprit, och det finns väl ett mått av sanning i det. MEN, jag kan bara konstatera att mina inlägg i detta forum har sjunkit i kvalitet och humor sedan jag slutade dricka och det ger ju ett ganska entydigt resultat: Man kan fan inte ha LIKA roligt utan sprit. Så det så! 173 dagar kvar. Hoppas de inte tar illa upp på BB när jag super till!

Nu är vi fyra i sovrummet...


Nu står alla tre hantverkarna i mitt sovrum och pysslar. Det duttas, det skruvas, skräpas ner och dras dåliga skämt. Men framför allt så muttras det. "Åh jag säger då det". "Vilket slit". "Tur jag ska till Thailand nästa vecka för det här orkar man ju inte med". "Nä vilket skit". "Ska man behöva hålla på så här". "Vad fan är det här för något nu då?". I kombo med detta suckas det. Det hmm:as och klias i hår. Det svärs och ställs frågande till saker och ting. 

Jag har smyg-tagit en bild. Shame on me :)

Det fräser på uppfarten.


Det ringer på dörren och in brakar tre herrar som ska fixa småskavanker efter slutbesiktningen. Och här ligger jag i sängen och ser på film. Fräsigt men märkligt.

Det är min tur nu, vinden har vänt.

37.8. Helt fantastiskt. Men jag märker hur trött jag är. Gick med barnen till dagis. En promenad på ca 1/2 sekund eller iaf 3 minuter. När jag kom hem höll jag på att kräkas. Så nu ligger jag här på sängen i min bästa hemmakostym och bara ligger. Orkar inget mer. Ska sova nu tänkte jag. En inte helt ovanlig aktivitet dom senaste dagarna. 
God morgon!