lördag 7 februari 2009

Reflektion på förra annonsen..

Barn 2: Är det pappa i sängen?
Jag: Nej.
Barn 2: Vem är farbrorn i sängen?
Jag: Thomas
Barn 2: Ja men varför?
Jag: Han säljer sängen
Barn 2: Jag vill vara där.


mmm...

Blocket.


Denna institution av under. Fasiken vad vi har skrattat åt den här annonsen i veckan. Jag kan inte låta bli att lägga in den här!

Så Thomas Larsson. Jag tar sängen för 1500 om du ligger i med paket och hjärta!

Emilia.


Kan tycka att hon är lite söt. Låten är lite catchy och trall-vänlig men varför tar hon astma-andetag hela tiden? Så fort hon ska andas mellan raderna så flåsar hon som en astmasjuk pensionär. Har hon astma eller är det någon taktik jag har missat? Herregud.

Freddie Wadling


Jag har alltid undrat. Har karln några övertänder? Jag har aldrig sett dom. Någonsin. Jag har ändå sett farbror sen jag var liten. Inte en tandrad på överkäken har någonsin blottats. Har han någon? Vet ni? 
På underraden har han dock kopiösa mängder tänder. Men dom i överkäken kanske har ramlat ner till underkäken?

Reflektion nummer två. Han öppnade inte ögonen en enda gång sen han satte sig på stolen och började sjunga. Frågan är nu om han sov och pratade i sömnen eller om han faktiskt sjöng. Vi lär aldrig få veta.

Fräsigt loves Perstorp!


Karta. Denna klarsynta historia. Vi har läsare över hela landet. Som ni kan se. Men Perstorp ligger som nummer 2 på listan över flest antal läsare. Det är helt sjukt. Ni är långt före både Göteborg och Malmö trots att det bara bor typ 7000 personer där. Ni förtjänar något fint. Men vi vet inte vilka ni är så det blir ju lite svårt. Gör er till känna så vi kan gulla med er. Skriv en kommentar. Berätta vilka ni är. Sitt inte bara där. Gör något!

Melodifestivalen. Ja visst.


Nu är spektaklet igång. Det oroar mig lite att min man har lagt en påminnelse på tv:n. Detta högkvalitativa skitprogram i kubik.

Vegetarisk lasagne

Gud vad smarrigt det ska bli (jo jag inser att det ser ut som en hög med ostekt köttfärs)! Faster Monica och farbror Gunnar gör alltid en fantastisk vegetarisk lasagne. Jag har luskat fram receptet...överlycklig! Tänk att mat kan göra mig så lycklig. Lite sjukt nästan. Enkelt och snabbt recept. Från a till b på typ 1timme total (och då är 25 minuter i ugnen). Fräsigt.


Gös!

Ser ni att gös har hamnat på helvetes-listan? Det är ett otyg. Likaså sej. Vad är detta? Inget av dom är någonsin okej. Smakar skit. Blä. Och kolja. Hör på namnet. KOLJAKOLJAKOLJA. Jäkligt äckligt bara namnet. Alla tre. Tacka vet jag torsk. Det går att köpa torsk som är okej. Köp ekologiskt. Men gös, kolja och sej, tack men nej!

Problemet med gös är när man som jag, inte äter kött och går ut och äter, så vill man gärna äta fisk. I tid och otid dyker det upp gös. Gös. Gös. Gös. Fan. Äckligt.

Lördag.

Idag har hela familjen Alm varit på äventyr. Det var min sovmorgon - så jag fick sova. Sen åkte vi till Forum Nacka (har ni inte varit där så har ni en skyldighet att åka dit. Vilket fluffigt ställe) för att äta på Burger King. Eller Burbur King som barn 1 säger. Men eftersom jag ändå var där kunde jag köpa något. Så jag gick in på Zara. Och vad skådar mitt norra öga? Jo, byxor som jag köpt i två omgångar och lämnat tillbaks var nersatta från 600 till 79 kr. Jag köpte dem. På rotmos. Allt annat vore korkat. 

Sen åkte pappan och handlade allt medan jag åkte med barn nr 1 till sin morfar med fru. Barn 1 sover.  På bilden ser ni mitt nöje två timmar fram över. Godis, te och en skräckis. Allt ifört i mjukiskläder. Fräsigt!

Happy saturday...