måndag 2 maj 2011

Ni vet det här med succémamma?

Idag har sagda succémamma skickat hem barnet till en kompis efter dagis utan att ta telefonnummer till kompisens pappa och utan att ta reda på var de bor... Börjar bli dags att åka och hämta, men vart fan skall jag åka??

Varför går det så dåligt?

Hmm, jag vet inte... Kan det vara för att spelarna är 12 år gamla?!Jag menar, eftersom jag tuffar på på mina 24 så kan ju inte denne ungdom vara äldre??

Träna för att bli snygg?

Tveksam. Här är en av instruktörerna på gymet i Saltis. Han är så där grymt biffad att det är lite fult. Syns inte så bra på denna bild med tants spy-cam dock. Var med när hans fräsiga takanobrallor sprack under ett pass... Bara därför jag undviker body pump - för att inte bli likadan... Jag ligger ju helt klart i riskzonen! Moahahaha!! Som om mina muskler ens går att locka fram med socker!


Och så är jag lite rädd för hans tofs... Men kan samtidigt inte se honom i kort hår...
Han är snäll och driver på sjukt hårt och det är väl det enda man kan begära! Så jag klagar inte.
Jag hade nog inte gått oftare om han var hunkigare... Snarare tvärt om...

Idag.

Det är en intensiv dag med möten och djävulskap idag. Och jag är trött. Jättetrött. Och gammal. Och lite tjock och rätt ful. Och när jag kom till dagis med Lilla imorse så sa ett barn: Du ser rolig ut. Jag ville väsa: Passa dig lilla snorunge så jag inte står i dungen, på dagisgården, haffar dig och flätar till dig när ingen ser! Men jag sa (i falsett): JAHA VAD BRAAAA, DET ÄR JU BÄTTRE ÄN ATT JAG SER TRÅKIG UT. Jag är nämligen en felfri mamma som bara är snäll...
Mmm...

- I min lilla värld av blommor //Ellen

Piercing

Vad ska jag säga? Eftersom jag är tatuerad själv borde jag ju tycka att det är okej, för det är ju liksom lite samma grej - att smycka ut kroppen på ett onödigt sätt. Men jag kan inte hjälpa det, JAG TYCKER DET ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA FULT! Fult. Äckligt! Fult...

Apropå en snubbe med pinne tvärs över hela örat, uppifrån och ned. BLÄÄÄÄÄ!

PS Förutom den som Ellen hade i naveln förut. Den var bedårande! Och också undantaget som bekräftar regeln. Så det så!


Japp! Där satt den fantamig.

Thankyouandgoodnight. Rakt av.


- I min lilla värld av blommor// Ellen