måndag 13 december 2010

Surt sa räven

Sitter på fullmäktige och såsar. Det första ärendet tog 2 timmar helt i onödan. Nu har vi precis börjat debattera det åhörarna kom hit för att höra. Stackare!
Jag är i alla fall trött och seg och förmodar att de också är det.

Lite sugen på något gott oxå men eftersom jag är en så snäll själ så har jag köpt en lott i ett värdelöst konstlotteri för de små kontanter jag hade med mig. Allianskyrkan (ja, tänk, jag köper av kyrkan - helt galet) skulle göra något för de aidssjuka. Så bra. Får väl skippa godis för en sådan sak. Hoppas nu bara att jag inte vinner!Så det så, sa Anna

Brandbil med blodpudding
Så det så, sa Anna

Årets julpyssel

Jag och barnet håller på att pyssla ihop årets julklappar från honom till släkten. Förra året gjorde vi ju egendesignade disktrasor. Extremt fräsiga om du frågar mig. I år ritar vi muggar. Barnet skriver namn och /eller ritar vackra figurer och så lägger jag lite finishing touches alternativt förstör dem helt och hållet med mina krumelurer. Ser förjävligt ut men ändå, kanske någon barmhärtig själ kan dricka ur dem ändå.
Disktrasorna har mig veterligen aldrig använts så jag hoppas på bättre lycka denna gång.
Det tar lite tid för barnet är inte så pysslig så han orkar med 1- 1,5 mugg per gång och vi har 12 att göra. Sedan skall de torka i 24 timmar innan de skall brännas i ugn.

Här hade det varit käckt med en bild, men det går ju lite knaggligt med det så det får bli vid senare tillfälle.

Helt enkelt superdåligt

Ja, det är superdåligt bloggat av mig på sistone. Eller det är egentligen inte sant. Jag har bloggat flera grejer i helgen men eftersom vi håller på att måla om i hela nedervåningen samt vårt sovrum så har vi fått dra en skarvsladd till routern och då funkar inte uppkopplingen som den ska och det går inte att använda surfet på telefonen ordentligt. Så det har blivit inget av alla mina insatser. Bäst av allt är att om någon ringer på vår landlina så stannar TV-bilden och det bara brusar i luren.
Vi har med andra ord TV, bredband och telefoni i ett från Telia och det måste så klart sitta i huvudjacket utan förlängningssladdar för att funka som det skall. Man kan ju köpa ett paket som gör skiten trådlös för 1500 spänn. Men jag är inte så sugen på det för en veckas målning. Fnas.

I ett inlägg hade jag i alla fall tänkt visa vad fint bebisen gjort med en brandbil och en tallrik blodpudding. Men det får vänta, tydligen.

Helgen har varit pulka och snowracer för det mesta av slanten samt ett barnkalas och ett långkok. Inget att klaga på med andra ord!

Nåväl, nu måste man tydligen hitta 40-årspresent till brorsan.

Javisst! Hej gymmet, jag har blivit sinnessjuk!

För det första måste man gå på gym för att få med sig all skit när man tränar morgon.


Och för det andra. Vem fan står på löpbandet klockan 0635 en måndag morgon?


Jag, tydligen. Och nu får vi se om milen är uppnåbar i denna arla morgonstund, med denna träningsvärk.

God morgon!

- I min lilla värld av blommor// Ellen