fredag 8 oktober 2010

Smaken är som baken

Det här kallar mäklaren för smakfullt inrett badrum. Notera att handfatet är monterat på en kammal kamin/järnspis... Mmmmmm fräsigt. Precis som jag vill ha det - i mitt rymdskepp...Ser man på...


Nu kan du få en matmöbel högt upp bland lövverket för endast 600 pistoler om det passar?


Keyless

Bukowskis har slarvat bort nyckeln till min fina skänk. Så himla trist. Så nu måste jag släpa in den till stan igen, och väl där skall de gräva djupt i sin låda med överblivna nycklar och se om de hittar någon som passar. Annars får jag lämna tillbaka den. Ja, det vill jag verkligen hoppas för ett låst skåp utan nyckel förlorar ju rätt så mycket av sin funktion...

Jag är i alla fall lite småsur över omaket. Man tycker att de borde råka ut för nyckelförsedda möbler hela tiden och ha en rutin för hur de hanterar dem. Men de är väl upptagna med att tjäna sjukt mycket pengar på inget jobb alls.

Bilia suger

...men det visste ni väl redan?

En vän skulle serva bilen. Då hade de kampanj att omman bytte ut 4 sommarhjul så fick man en bärbar DVD. Eftersom de bara har en bärbar dylik och två barn tyckte de att det var ju lika bra att slå till.
När vännen kommer och skall hämta bilen hånskrattar typ tre personer åt henne och undrar varför i h-e de skulle vilja ge henne en DVD. Och hon slussas runt till x antal personer som alla är lika dryga och oförstående. "Äh, vi har aldrig haft några DVD:er". Wtf??!!
Då kanske man inte skall skylta med erbjudandet på sin hemsida? Jäkligt dåligt. Om de åtminstone låtsats att de bara var slut. Men de fattade inte ens att de hade kampanj. Men hon stod på sig och bråkade och har ringt alla eventuella chefer som går att hitta och idag finns i alla fall en bärbar DVD till dem att hämta. Men säkert inte fler att backa upp erbjudandet med.

Så bara för att sprida lite bra vibbar åt Bilia: BILIA SUGER JÄVLIGT FETT OCH SERVA ALDRIG EN BIL DÄR.

Dessutom hade de slarvat bort själva bilen, vilket ju kanske i sammanhanget inte alls är en skitgrej...

Yasuragi!

Då kör vi ett dygn med jobbet på Yasuragi.


- I min lilla värld av blommor// Ellen