måndag 18 april 2011

Vinsäsong del 459...

Det är ju ändå måndag...och jag har en veckas semester in le France from imorgon.



Hörde jag ett skål? Någon?!

- I min lilla värld där barn badar och mamman dricker vin// Ellen

Dagens låt

Lilla vackra Anna med Hootenanny Singers... Så jäkla dålig att den är bra!

http://open.spotify.com/track/0sDvWLRVzeqZ9rA3Eem6wR

Den går på repeat här sedan i förmiddags och jag skrattar mig blå!

Ain't My life i alla fall...

PS missa inte Mårten Gås heller! Eller allt skit de gjort. Underbart!

Så det så sa Anna

Ganska fritt spelfält

Det byggs en ny gunga på dagis. Idag har det kryllat av killar som jobbar med denna installation - några så där lagom trötta gubbs och så lyckades jag urskilja en hunk-ish eller två på de få minuter jag var där.
Bebisen har enligt uppgift ägnat dagen åt att ränna efter dem, peka och skrika "titta, pappa". Schysst! Ger mamma ganska fritt spelrum... :)


Så det så sa Anna

Dagens höjdpunkt

Lunch!



På väg t möte. Så jäkla risigt!

Så det så sa Anna

Juryn överlägger...

Igår när barnet och jag satt på Tippen och käkade glass (han, jag drack cola) så gick det förbi en familj som jag förmodar hade varit på något slags kalas. Det var en mamma, en pappa, tre tjejer och två pojkar. Flickorna hade likadana klänningar, mamman hade något beige-blommigt kort kort som förstörde bilden lite, men ok, hon trodde väl att hon var 28, vilket believe me she was not...
Nå i alla fall... Till det som juryn överlägger om. Och jag kan inte bestämma om det är lite tokroligt nästintill coolt för att han vågar eller om det är så in absurdum bajsnödigt löjligt att det borde vara skottpengar på det: alla tre killarna, dvs inkl pappan hade röda byxor och en vit långärmad t-shirt med röda ränder... Beror kanske på om det var hans eller hennes idé. Var det hennes borde åtminstone hon skjutas!
Säger detta samtidigt som jag själv tvingar barnen att ha likadana tröjor under minst två dagar varje jul. Men än så länge har i alla fall maken sluppit ha Polarn o Pyret samtidigt! Och jag själv skulle aldrig komma på tanken.
Men wct-overall och Lantmännen-keps det är ju en helt annan sak! Fräsigt!*

Så hur är det nu när pappor klär sig som barn? Eller Max tioåriga pojkar?

*för er som inte förstod det så var det ironi. Det enda som vore fräsigt var om Ellen och jag lufsade runt i likadana overaller och träskor....


Så det så sa Anna